Siirry pääsisältöön
Monkey Mountain APA
Täältä voit helposti tilata Monkey Mountain APA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Monkey Mountain APA

Ruotsi Västerbottens länUmeå kommun Purkki 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Monkey Mountain APA

Tiukasti valvottujen ja laadukkaiden raaka-aineiden valmistama Monkey Mountain APA on täydellinen valinta olutystäville, jotka haluavat kokea tuoreen ja raikkaan makuelämyksen. Tämä upea olut tulee suoraan vuoristometsistä, missä se on valmistettu huolella ja rakkaudella.

Monkey Mountain APA on täyteläinen ja moniulotteinen olut, jossa on tasapainoinen sekoitus maltaita ja humalaa. Sen kasvissyöjäystävällinen valmistusprosessi takaa puhtaan ja luonnollisen maun, joka hivelee makunystyröitä. Olut tarjoaa raikkaan sitruksisen maun, johon sekoittuu hienovaraisia havumetsän sävyjä.

Sen houkutteleva tuoksu avautuu heti tuopista kaatamisen jälkeen. Sitrus- ja kukkaiset aromit täyttävät ilman ja houkuttelevat oluen äärelle. Monkey Mountain APA on täydellinen valinta sekä kevyeisiin että raskaampiin ruokiin. Se täydentää hienosti grillattuja lihoja, tulisia ruokia, ranskalaisia ​​ja suolaisia ​​snackeja.

Olutta suositellaan nautittavaksi viilennettynä, noin 7-9 celsiusasteessa. Tässä lämpötilassa oluen maun moninaisuus pääsee parhaiten oikeuksiinsa ja sen raikkaus korostuu. Juomavalmistajat suosittelevat myös, että olut kaadetaan lasiin hieman kallistaen, jotta sen täyteläinen vaahto pääsee oikeuksiinsa ja aromit vapautuvat parhaalla mahdollisella tavalla.

Monkey Mountain APA vie sinut makumatkalle vuoristometsien sydämeen. Sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu tekevät siitä unohtumattoman olutkokemuksen. Nauti Monkey Mountain APAsta ystävien kanssa ja kokeile sitä erilaisten ruokien kanssa. Tämä merkitsee varmasti arvostettua valintaasi olutvalikoimassasi.

Täältä voit helposti tilata Monkey Mountain APA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.