Siirry pääsisältöön
O/O Nelson IPA
Täältä voit helposti tilata O/O Nelson IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

O/O Nelson IPA

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 330 ml 7.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om O/O Nelson IPA

O/O Nelson IPA on tuore ja kiehtova olut, joka hurmaa suussa ja antaa aistillisia elämyksiä. Tämä olut on peräisin Härkomst-nimisestä panimosta, joka tunnetaan laadukkaista ja innovatiivisista juomistaan. Nelson IPA erottuu joukosta ainutlaatuisella maullaan, tuoksullaan ja luonteellaan.

Sen aromikas ja raikas tuoksu saa sukat pyörimään jaloissa. Huomaa, kuinka sen hedelmäiset ja sitruksiset vivahteet kiehtovat ja houkuttelevat sinut lähemmäs. Nämä tuoksut kohtaavat suussa täydellisessä harmoniassa, tarjoten tasapainoisen ja jännittävän kokoelma erilaisia makuja. Kuiva humala tuo juomaan intensiteettiä ja karvasleiman, joka tekee tästä oluesta erityisen vetävän.

O/O Nelson IPA sopii erinomaisesti monenlaisiin ruokakokonaisuuksiin. Sen täyteläisyys ja aromaattisuus tekevät siitä täydellisen kumppanin grillatulle lihalle tai rohkeille kalaruoille. Olut korostaa ruokien makuja ja tarjoaa täydellisen tasapainon maun ja suutuntuman välillä. Kokeile tätä olutta myös juustotarjottimella, jossa sen intensiiviset maut pääsevät oikeuksiinsa.

O/O Nelson IPA tulisi nauttia viileänä, noin 6-8 Celsiusasteen lämpötilassa. Tämä lämpötila vapauttaa oluen täydet aromit ja tekee siitä ihanan raikkaan. Muista pitää tämä olut aina kylmänä, jotta sen raikkaus säilyy ja elämyksesi pysyy täydellisenä.

O/O Nelson IPA on ehdottomasti olutvalikoiman kruunu, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä. Olut on taidokkaasti valmistettu ja täynnä herkullista kiinnostusta. Anna sen viedä sinut matkalle makuja täynnä olevaan maailmaan. Ota lasillinen ja koe ainutlaatuinen oluen taika!

Täältä voit helposti tilata O/O Nelson IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.