Siirry pääsisältöön
Slottkällan Saison
Täältä voit helposti tilata Slottkällan Saison lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Slottkällan Saison

Ruotsi Västmanlands länVästerås stad Purkki 330 ml 6.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Slottkällan Saison

Slottkällan Saison on korkealaatuinen ja ainutlaatuinen olut, jonka juuret juontavat belgialaiseen saison-tyyliin. Tämä olut on valmistettu perinteisellä menetelmällä, jossa käytetään erityistä hiivaa ja maltaita. Sen tuloksena on raikas ja eloisa olut, jolla on monimuotoinen maku ja hieno hienostunut aromi.

Slottkällan Saisonin maku on tasapainoinen ja moniulotteinen. Oluessa on hienostunut mausteinen ja hedelmäinen sävy, joka antaa sille erottuvan luonteen. Maussa yhdistyvät hienot sitruunan, päärynän ja mausteiden vivahteet, jotka tekevät siitä miellyttävän juomakokemuksen.

Slottkällan Saisonin tuoksu on houkutteleva ja kutsuva. Sen aromien monimuotoisuus tuo esiin tuoreen sitruunan, kukkien ja mausteiden herkän yhdistelmän. Näiden tuoksujen ansiosta tämä olut kutsuu nauttimaan hetkestä ja löytämään uusia ulottuvuuksia oluen maailmassa.

Slottkällan Saison on erinomainen valinta ruokapöytään. Sen monipuolinen maku ja raikas luonne sopivat hyvin monenlaisten ruokien kanssa. Se täydentää hienosti vaaleita kaloja, äyriäisiä ja salaatteja. Voit myös nauttia sitä juustojen, erityisesti pehmeiden juustojen, kanssa, jolloin sen mausteinen luonne korostuu.

Slottkällan Saison tulee tarjoilla viileänä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tällöin sen maku ja tuoksu pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat täydellisen nautintokokemuksen.

Slottkällan Saison on hurmaava ja hienostunut olut, joka sopii niin erityisiin tilaisuuksiin kuin rentoihin hetkiin ystävien kanssa. Se tarjoaa elämyksen, joka herättää aistit ja jättää unohtumattoman jälkimaun. Kokeile Slottkällan Saisonia ja löydä uusi suosikkioluesi.

Täältä voit helposti tilata Slottkällan Saison lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.