Siirry pääsisältöön
Klackabackens Summer Ale
Täältä voit helposti tilata Klackabackens Summer Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Klackabackens Summer Ale

Ruotsi Skåne länKristianstads kommun Purkki 330 ml 4.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Klackabackens Summer Ale

Klackabackens Summer Ale on raikas ja kesäinen olut, joka tarjoaa täydellisen makuelämyksen kaikille oluen ystäville. Tämä olut on peräisin Klackabackenin panimolta, joka sijaitsee kauniin luonnon ympäröimänä. Oluella on hieno perinteiden tausta, ja sen valmistuksessa käytetään vain parhaita raaka-aineita.

Klackabackens Summer Alessa on herkullisen hedelmäinen ja raikas maku. Se tarjoaa raikkaita sitrushedelmiä ja trooppisia vivahteita, jotka tekevät tästä oluesta täydellisen kesäjuoman. Oluesta löytyy myös kevyt humalan puraisu, joka tasapainottaa makua ja antaa sille mielenkiintoisen kerroksen.

Olut tuoksuu herkulliselta ja viehättävältä. Siinä on pirskahtelevia sitrushedelmiä, makeaa maltaisuutta ja hentoa humalaa. Sen raikas tuoksu houkuttelee juomaan sen heti – tämä olut on todellinen aromeiden ilottelu.

Klackabackens Summer Ale sopii täydellisesti nautittavaksi ruokapöydässä tai rennossa illanvietossa ystävien kanssa. Se on täydellinen valinta raikastamaan kesäisiä grilliherkkuja tai kevyitä salaatteja. Tämän oluen kanssa voi nauttia myös mausteisia kaloja tai rapuja, ja sen hedelmäiset vivahteet antavat hyvän kontrastin mausteisille ruoille.

Oluen parasta nautintoa varten suosittelemme sen tarjoilua viilennettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä korostaa oluen raikkaita makuja ja auttaa tasapainottamaan sen humalan puraisua.

Klackabackens Summer Ale on ehdoton valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat nauttia kesän parhaista hetkistä. Sen raikas maku, herkullinen tuoksu ja monipuolinen ruokaparit valloittavat taatusti kaikki, jotka kokeilevat tätä herkullista olutta.

Täältä voit helposti tilata Klackabackens Summer Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.