Siirry pääsisältöön
Coppersmith’s Session IPA
Täältä voit helposti tilata Coppersmith’s Session IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Coppersmith’s Session IPA

Ruotsi Västmanlands länVästerås stad Purkki 440 ml 4.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Coppersmith’s Session IPA

Coppersmith's Session IPA on suosittu olutvalikoima, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä Session IPA tulee tunnetulta käsityöpanimolta, joka tunnetaan laadukkaista oluistaan ja upeasta käsityötaidostaan.

Härkomst:

Coppersmith's Session IPA on valmistettu tarkoin valituista raaka-aineista, kuten kotimaisista humalalajikkeista ja maltaita. Tämä olut on saanut inspiraationsa perinteisistä brittiläisistä IPA-oluista, mutta on samalla moderni ja raikas versio tästä tummanpuhuvasta oluttyypistä.

Smak och Doft:

Coppersmith's Session IPA tarjoaa miellyttävän makuelämyksen, jossa yhdistyvät raikkaat sitrustuoksut ja hienostunut humalan katkeruus. Olueen on saatu tasapainoinen maku, jossa maistuvat hedelmäiset sävyt, kuten greippi ja mango. Tämä Session IPA on keskitäyteläinen ja helposti juotava, mikä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon rennolle hetkelle tai nautiskelulle ruokapöydässä.

Mat och serveringstemperatur:

Coppersmith's Session IPA sopii erinomaisesti monenlaisen ruoan seuraksi. Sen raikas ja humalainen maku täydentää täydellisesti mausteisia ruokia, kuten tulisia kana- tai kalareseptejä. Voit myös nauttia tämän oluen seuranaan grillattua lihaa tai juustoja.

Optimaaliseen makuelämykseen suosittelemme tarjoilemaan Coppersmith's Session IPAa jäähdytettynä noin 6-8 asteeseen. Tämä auttaa korostamaan oluen raikkaita makuja ja sävyjä. Olut voidaan tarjoilla sopivan kokoisesta lasista, joka mahdollistaa tuoksun nauttimisen ja jättää tilaa oluen vaahtoamiselle.

Kokeile Coppersmith's Session IPAa ja anna sen virkistää makuhermojasi herkullisella ja tasapainoisella maullaan. Tämä olut tarjoaa täydellisen yhdistelmän perinteistä ja innovatiivista käsityöolutta, joka taatusti hurmaa oluenystävät.

Täältä voit helposti tilata Coppersmith’s Session IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.