Siirry pääsisältöön
M de Minuty Rosé 2022
Täältä voit helposti tilata M de Minuty Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

M de Minuty Rosé 2022

Ranska ProvenceCôtes de Provence CinsaultGrenacheSyrahTibouren Pullo 750 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Cinsault, Grenache, Syrah, Tibouren

Om M de Minuty Rosé 2022

M de Minuty Rosé 2022 on korkealaatuinen ruusunpunainen viini, joka tarjoaa herkullisen makunautinnon. Tämä viini tulee Ranskasta, jossa se on valmistettu huolella valittujen rypäleiden avulla. Viinin alkuperä ja laatu korostuvat sen hienovaraisessa maussa ja houkuttelevassa tuoksussa.

M de Minuty Rosé 2022:n maku on raikas ja eloisa. Siinä voi maistaa täyteläisiä hedelmäisiä vivahteita, kuten punaisia marjoja ja rapsakoita sitrushedelmiä. Tämä tasapainoinen ja keskitäyteläinen viini jättää suuhun miellyttävän jälkimaun, joka houkuttelee ottamaan toisenkin siemauksen.

Viinin tuoksu on houkutteleva ja intensiivinen. Siinä voi aistia hedelmäisten ja kukkaisten aromien harmonisen sekoituksen. Tuoksu kutsuu nauttimaan viinin raikkaudesta ja herättää mielikuvia lämpimistä kesäpäivistä Ranskan Rivieran maisemissa.

M de Minuty Rosé 2022 on ihastuttava valinta monille ruokalajeille. Sen raikas hapokkuus ja täyteläisen hedelmäiset maut sopivat erinomaisesti kevyille salaateille, mereneläville, grillatuille vihanneksille ja vaalealle lihalle. Viini täydentää näiden ruokien makumaailmaa ja tarjoaa nautinnollisen kokonaisuuden.

Optimaalinen tarjoilulämpötila tälle viinille on noin 8-10 astetta. Tällöin sen raikkaus ja maut pääsevät parhaiten esille. Voit nauttia tästä herkullisesta ruuséviinistä kesäisellä terassilla ystävien kanssa tai rentoutua sen parissa illallisen yhteydessä. M de Minuty Rosé 2022 on taatusti viini, joka luo iloa ja nautintoa jokaiseen hetkeen.

Täältä voit helposti tilata M de Minuty Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.