Siirry pääsisältöön
Stockholm Brewing Release the Peace
Täältä voit helposti tilata Stockholm Brewing Release the Peace lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Stockholm Brewing Release the Peace

Ruotsi Stockholms stadStockholms län Purkki 440 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Stockholm Brewing Release the Peace

Stockholm Brewingin Release the Peace - Härkomst, Smak, Doft, Mat och serveringstemperatur

Stockholm Brewing julkaisee ylpeänä uuden oluen, Release the Peace - Härkomst. Tämä ainutlaatuinen olut yhdistää perinteet ja innovaation ainutlaatuisella tavalla, tarjoten makuelämyksen, joka ei jätä kylmäksi.

Härkomst on olut, jonka alkuperä voi jäljittää juurensa takaisin menneisyyteen. Se on valmistettu huolellisesti valikoiduista raaka-aineista, joiden laatu ja alkuperä on taattu. Tämä takaa sen, että jokainen kulautus vie sinut matkalle aina oluen alkulähteille asti.

Härkomstin maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Sen tasapainoinen koostumus tarjoaa miellyttävän yhdistelmän hedelmäisiä, mausteisia ja maltillisia sävyjä. Jokainen siemaus paljastaa uusia vivahteita, jotka pitävät maistamat mielesi hereillä.

Tuoksultaan Härkomst on houkutteleva ja hienostunut. Sen aromaattiset nuotit täyttävät ilman makeudellaan ja mausteisuudellaan, antaen lupauksen ainutlaatuisesta makuelämyksestä.

Tämä olut sopii täydellisesti monenlaisten ruokien kanssa. Sen kompleksiset maut nostavat esille erilaisia ruokien aromeja, tehostaen niiden makua. Härkomst on täydellinen valinta esimerkiksi grillatun lihan, mausteisten kalaruokien tai maukkaan juustolautasen seuraksi. Sen upea makuprofiili täydentää hienosti monenlaisia ruokaelämyksiä.

Optimaaliseen nautiskeluun Härkomst suositellaan tarjoiltavan viilennettynä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä varmistaa, että oluen maut tulevat parhaiten esiin ja että sen koostumus säilyy miellyttävänä jokaisella siemauksella.

Release the Peace - Härkomst on olut, joka tarjoaa todellisen makumatkan menneisyyteen. Sen moniulotteiset maut ja hienostunut koostumus tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokea jotain uutta ja ainutlaatuista.

Täältä voit helposti tilata Stockholm Brewing Release the Peace lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.