Siirry pääsisältöön
Beerium Double Trouble
Täältä voit helposti tilata Beerium Double Trouble lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Beerium Double Trouble

Ruotsi Västra Götalands länAle kommun Purkki 330 ml 8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
66%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Beerium Double Trouble

Beerium Double Trouble on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa mahtavan makunautinnon ja monipuolisen valikoiman aromeja. Tämä juoma on peräisin Härkomstista, joka on tunnettu laadukkaista oluistaan. Beerium Double Trouble -olut tarjoaa intensiivisen ja täyteläisen maun, joka jää mieleesi pitkäksi aikaa.

Sen maussa voit löytää vivahteita karamellista, paahdetusta maltaasta ja hieman hedelmäisyyttä. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan kaikenlaisten ruokien kanssa. Voit nauttia sen seuraksi suolaisia aterioita, kuten grillattua lihaa tai juustoa, tai vaikka suklaista jälkiruokaa. Beerium Double Trouble -olut tuo varmasti lisämaustetta ruokailukokemukseesi.

Beerium Double Trouble -oluella on myös voimakas ja houkutteleva tuoksu. Sen tuoksussa on havaittavissa kahvia, suklaata ja maltaita, mikä herättää heti mielenkiinnon jokaisessa olutmaistelijassa. Tämä aromikas olut sopii täydellisesti nautittavaksi rentoutumisen hetkissä tai juhlaillallisella ystävien kanssa.

Beerium Double Trouble -oluen kanssa suositellaan tarjoiltavaksi hieman viileämpää lämpötilaa, noin 8-12 astetta. Tämä takaa, että sen maku ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Olut tulee kaataa maltillisesti lasiin, jotta sen kermainen vaahto saadaan säilytettyä.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Beerium Double Trouble on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokea uusia ja vahvoja makuja. Sen ainutlaatuinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolisuus ruokaparina tekevät siitä hyvän valinnan kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Kutsu ystäväsi koolle ja nauttikaa tästä erityisestä oluesta yhdessä – varmasti ikimuistoinen kokemus odottaa!

Täältä voit helposti tilata Beerium Double Trouble lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.