Siirry pääsisältöön
41337 Session Pale Ale
Täältä voit helposti tilata 41337 Session Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

41337 Session Pale Ale

Ruotsi Västerbottens länUmeå kommun Purkki 330 ml 5.1% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om 41337 Session Pale Ale

41337 Session Pale Ale on raikas ja aromikas olut, joka täyttää kaikki vaatimukset oluen ystäville. Tämä olut on valmistettu parhaista raaka-aineista, jotka yhdessä tuottavat tasapainoisen ja nautinnollisen maun. Härkäpapu ja humala antavat oluelle sen ainutlaatuisen mausteisen säväyksen.

41337 Session Pale Alella on myös vahva kotimainen juurensa. Se on kotoisin Suomen upeista panimoista, jotka ovat erikoistuneet laadukkaiden oluiden valmistukseen. Tämä olut kunnioittaa perinteitä samalla kun se tarjoaa modernin ja raikkaan vaihtoehdon oluentuottajien kasvavaan valikoimaan.

Tämän oluen tuoksussa on vahva sitrushedelmien ja havupuiden aromi, mikä tekee siitä erittäin houkuttelevan ja virkistävän. Sen heleä ja miellyttävä väri houkuttelee silmää ja kutsuu juomaan.

41337 Session Pale Ale sopii erinomaisesti monenlaiseen ruokailuhetkeen. Sen raikas maku ja keskitäyteläinen runko tekevät siitä erinomaisen kumppanin kevyille aterioille, kuten salaatteille, grillatulle kalalle ja äyriäisille. Se sopii myös hyvin juomaksi sosiaalisiin tilaisuuksiin, kuten illanistujaisiin ja piknikille ystävien kanssa.

Parhaimman makunautinnon saavuttamiseksi suosittelemme tarjoamaan 41337 Session Pale Ale -oluen 6-8 asteisena. Tämä lämpötila korostaa oluen raikkautta ja tasapainoisuutta sekä antaa sen aromien päästä täysin esiin.

41337 Session Pale Ale on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat nauttia raikkaasta, mausteisesta ja tasapainoisesta oluesta. Oli sitten kyseessä rentouttava ilta kotona tai vilkas illanvietto ystävien kanssa, tämä olut tarjoaa aina unohtumattoman makuelämyksen.

Täältä voit helposti tilata 41337 Session Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.