Siirry pääsisältöön
Dugges Space
Täältä voit helposti tilata Dugges Space lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dugges Space

Ruotsi Västra Götalands länHärryda kommun Purkki 500 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Dugges Space

Dugges Space - Tutustu ainutlaatuiseen oluiden maailmaan

Dugges Space on käsityöläisoluiden mestariteos, joka avaa oven uuteen maailmaan kodin läheisyydessä. Tämä ainutlaatuinen olut on huolellisesti valmistettu ruotsalainen panimo Duggesin toimesta ja se valloittaa sinut intensiivisellä maullaan, tuoksullaan ja monipuolisuudellaan.

Dugges Space on aromaattinen olut, joka tarjoaa vivahteikkaan ja moniulotteisen makukokemuksen. Sen valloittava tuoksu täyttää huoneen ja kutsuu sinut lähestymään sen salaisuuksia. Maussa voit havaita täyteläisiä hedelmäisiä ja sitruksisia sävyjä, jotka sekoittuvat pehmeään maltaisuuteen ja tasapainottavaan humalan katkeroon. Tämä tasapainoinen yhdistelmä tekee Dugges Spacesta erinomaisen valinnan olutharrastajille.

Tämä ainutlaatuinen Dugges Space on myös täydellinen kumppani monenlaisille ruoille. Se parantaa ruoan makua ja tarjoaa täydellisen vastaparin suolaisille tai mausteisille aromeille. Voit nauttia tätä olutta grilliruoan, mausteisten liharuokien tai vaikkapa herkullisen juustotarjottimen kanssa. Dugges Space tulee erinomaisesti esille myös syvässä lasissa ja sen suositeltu tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta.

Dugges Space on loistava valinta niille, jotka haluavat tutustua oluiden maailmaan paremmin ja etsivät jotain uutta ja jännittävää. Tämä panimon mestariteos tarjoaa sinulle unohtumattoman olutelämyksen, joka herättää aistejasi ja vie sinut uusiin ulottuvuuksiin. Olipa kyseessä rentouttava ilta kotona tai juhlat ystävien kanssa, Dugges Space on valmis viemään sinut matkalle, jota et tule unohtamaan.

Täältä voit helposti tilata Dugges Space lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.