Siirry pääsisältöön
Finn Double IPA
Täältä voit helposti tilata Finn Double IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Finn Double IPA

Ruotsi Skåne länLandskrona stad Purkki 440 ml 8.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
75%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Finn Double IPA

Finn Double IPA on vahva olut, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän perinteistä ja nykyaikaista makua. Tämä ensiluokkainen olut tulee Suomesta, ja sen nimi "Härkomst" tarkoittaa "kotipaikkaa". Olut taipuu maistelijan tahtoon sekä tarjoaa ainutlaatuisen makumatkan.

Finn Double IPA:n maku on tasapainoinen ja moniulotteinen. Sen pehmeä maltaisuus luo hienostuneen pohjan, ja sekoittuu täydellisesti humalan mausteiseen puraisuun. Tämä monikerroksinen maku paljastaa kypsiä hedelmiä, sitruunankuorta sekä havuja, jättäen suuhusi raikkaan ja pitkän jälkivaikutelman.

Tämän oluen tuoksussa on vahva sitrusten ja mäntyjen aromi, joka tekee siitä houkuttelevan ja raikkaan jo pelkän nuuhkaisun perusteella. Tuoksu kutsuu sinut lähestymään lasiasi ja ottamaan suuren siemaisun tästä herkullisesta juomasta.

Finn Double IPA sopii parhaiten nautittavaksi sellaisten ruokien kanssa, jotka kaipaavat kunnianhimoista makuparia. Grillatut lihat, mausteiset ruoat ja vahvat juustot korostavat tämän oluen ainutlaatuista makua ja luovat täydellisen harmonian aterian kanssa.

Suosittelemme nauttimaan Finn Double IPA -oluen hieman viilennettynä noin 8-12 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila antaa oluen maun ja aromien täysin kehittyä ja tarjoaa parhaan nautintoelämyksen.

Tule ja tutustu tähän maistuvaan olueen, joka kunnioittaa perinteitä ja samalla kyseenalaistaa rajoja uusilla mauilla. Finn Double IPA on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja ainutlaatuista olutta.

Täältä voit helposti tilata Finn Double IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.