Siirry pääsisältöön
O/O New IPA
Täältä voit helposti tilata O/O New IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

O/O New IPA

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 330 ml 6.4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om O/O New IPA

O/O New IPA on suussasulava ja raikas uutuusolut, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Olut on peräisin Härkomstin panimolta, joka tunnetaan laadukkaista ja innovatiivisista oluistaan. Tämä IPA edustaa panimon tinkimätöntä taitoa ja huippuluokan raaka-aineiden käyttöä.

Härkomst IPA:n maku on intensiivisen hedelmäinen ja sitruksisen raikas. Sen tasapainoinen humalointi ja maltaisuus tekevät siitä moniulotteisen ja miellyttävän juoman. Olut tarjoaa hienovaraisia katkeron ja sitrushedelmien vivahteita, joita täydentää kevyen mausteinen ja jälkiruokamainen jälkimaku.

O/O New IPA:n houkutteleva tuoksu tuo mieleen trooppiset hedelmät ja sitruksiset aromit. Sitä on miellyttävä nuuhkia, ja se lupaa herkullista makunautintoa jo ennen ensimmäistä hörppäystä. Olut on suunniteltu herättämään aisteja ja tarjoamaan täysi tyydytys jokaisella kulauksella.

Tämä IPA sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se myös täydentää hyvin monia ruokia. Sen raikas ja hedelmäinen makuprofiili sopii erityisen hyvin mausteisen ruoan, kuten tulisen wingsien tai tulisen pizzan kumppaniksi. Kesäiset grilliherkut, kuten burgereiden ja grillattujen kasvisten kanssa, tämä olut on myös erinomainen valinta.

Suosittelemme nauttimaan O/O New IPA:n noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa korostamaan oluen hedelmäisiä ja sitruksisia makuja sekä antaa sen aromien täysin kehittyä. Voit tarjoilla sen lasista, joka tukee oluen hienovaraista vaahtoa ja visuaalista houkuttelevuutta.

O/O New IPA on täydellinen valinta oluentuntijalle, joka arvostaa laadukasta ja tasapainoista olutta. Sen moniulotteinen maku ja raikas tuoksu vievät sinut makumatkalle, joka jättää unohtumattoman jälkimaun suuhusi.

Täältä voit helposti tilata O/O New IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.