Siirry pääsisältöön
To Øl House Of Pale
Täältä voit helposti tilata To Øl House Of Pale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

To Øl House Of Pale

Tanska Purkki 440 ml 5.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om To Øl House Of Pale

House Of Pale on ensiluokkainen olut, joka tarjoaa unohtumattoman maisteluelämyksen. Sen ainutlaatuinen valmistusprosessi alkaa parhaiden humalalajikkeiden huolellisella valinnalla ja huippulaadukkaan maltaan käytöllä. Tuloksena on raikas ja tasapainoinen pale ale, joka hurmaa niin tuoksullaan kuin maullaankin.

House Of Pale -oluen tuoksusta erottuvat selkeät sitrus- ja hedelmäiset aromit, jotka tulevat esiin heti oluen kaatamisen jälkeen. Vilvoittava tuoksu houkuttelee ruokahalua herättäen mielikuvia aurinkoisista kesäpäivistä ja trooppisista hedelmistä.

Maultaan House Of Pale on täyteläinen ja silti kepeä. Sen hedelmäiset ja sitruksiset vivahteet tanssivat kielen päällä luoden miellyttävän tasapainon makeuden ja katkeruuden välille. Oluessa on myös hienostunut maltaisuus, joka antaa sille pehmeän ja houkuttelevan maun.

House Of Pale on erinomainen seuralainen monille ruokalajeille. Sen raikkaus ja tasapaino sopivat erinomaisesti esimerkiksi grillatun kalan, salaattien ja kevyeiden kasvisruokien kanssa. Lisäksi sen sitruksisuus ja raikkaus toimivat hienosti mausteisempien ruokien, kuten thaityylisten curryruokien tai mausteisen guacamolen kanssa.

Tämä olut kannattaa nauttia viilennettynä. Suositeltava serveringstemperatur on noin 6-8 astetta, jotta sen raikkaus pääsee oikeuksiinsa ja sen hienostunut maku korostuu parhaiten.

House Of Pale on maistelijan unelma, joka tarjoaa yhdistelmän raikkautta, tasapainoa ja aromikkuutta. Sukella tähän oluen nautintoon ja anna sen viedä sinut mukanaan House Of Pale -maailmaan.

Täältä voit helposti tilata To Øl House Of Pale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.