Siirry pääsisältöön
Naja Hazy IPA Uppsala Brygghus
Täältä voit helposti tilata Naja Hazy IPA Uppsala Brygghus lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Naja Hazy IPA Uppsala Brygghus

Ruotsi Uppsala länUppsala kommun Purkki 330 ml 6.9% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Naja Hazy IPA Uppsala Brygghus

Naja Hazy IPA on Uppsala Brygghusin valmistama olut, joka tarjoaa rikkaan ja monipuolisen makuelämyksen. Olut saa inspiraationsa perinteisestä IPA-oluesta, mutta siinä on häivähdys utuisuutta, joka tekee siitä erityisen mielenkiintoisen. Naja Hazy IPA:n alkuperä, maku, tuoksu, ruokasovitteet ja optimaalinen tarjoilulämpötila tekevät siitä todellisen herkun oluen ystäville.

Naja Hazy IPA valmistetaan tarkoin valituista ainesosista ja sen valmistusprosessissa käytetään perinteisiä ja modernia panimotaitoa. Tämä takaa laadukkaan ja tasapainoisen oluen, joka tarjoaa nautinnon jokaisella siemailulla.

Olut tarjoaa vivahteikkaan maun, jossa trooppiset hedelmät ja sitrushedelmät sulautuvat suussa. Se on täyteläinen ja samettinen, mutta samalla raikas ja eläväinen. Naja Hazy IPA:n tuoksusta löytyy runsaasti kukkaisuutta sekä grapefruitin ja mangon aromeja, jotka tekevät siitä houkuttelevan jo ennen ensimmäistäkin kulautusta.

Naja Hazy IPA:lla on myös monipuolinen ruokasovituspotentiaali. Sen trooppiset ja sitrusmaiset aromeiket sopivat erinomaisesti mausteisten ruokien ja grillatun lihan kanssa. Se tasapainottaa mausteiden voimakkuutta ja tervettä pähkinöitä tarjoavat sitä tuevat aromit.

Paras tapa nauttia Naja Hazy IPA on tarjoilla se viilennettyä 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä korostaa sen raikkautta ja auttaa tasapainottamaan sen monipuolisia makuja.

Naja Hazy IPA on täydellinen valinta kaikenlaisille oluen ystäville, jotka etsivät jotain erityistä. Sen herkullinen maku, houkutteleva tuoksu ja monikäyttöisyys tekevät siitä loistavan valinnan niin rentoihin illanviettoihin, ruokailun kaveriksi kuin kesäisiin juhliinkin. Olut tarjoaa aitoa käsityöpanimoiden laatua, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Täältä voit helposti tilata Naja Hazy IPA Uppsala Brygghus lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.