Siirry pääsisältöön
Pink Passion
Täältä voit helposti tilata Pink Passion lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pink Passion

Ruotsi Skåne länLandskrona stad Purkki 330 ml 4.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Pink Passion

Pink Passion on suloisen raikas ja herkullinen juoma, joka on täynnä intohimoa ja makunautintoja. Juoma on peräisin parhailta viinintuotantoalueilta ja se on valmistettu huolella valituista rypäleistä.

Pink Passionin maussa yhdistyvät makeat marjat, kuten mansikat ja vadelmat, sekä raikkaat sitrushedelmät, luoden tasapainoisen ja miellyttävän makuprofiilin. Juoma on täyteläinen ja samalla virkistävä, joten se sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi kevyemmille ruoille.

Pink Passionin tuoksussa voi aistia aromikkaat marjat ja kukkaiset sävyt, jotka tuovat juomaan lisää syvyyttä ja houkuttelevuutta. Tuoksu on hienovarainen ja houkuttelee nauttimaan juomasta kaikkine aisteineen.

Pink Passion on ihanteellinen juoma erilaisiin tilaisuuksiin ja se sopii täydellisesti seuraksi esimerkiksi salaateille, mereneläville ja kevyille kalaruoille. Sen raikas ja hedelmäinen luonne tasapainottaa ruoan maun ja tekee siitä täydellisen valinnan monille eri ruokalajeille.

Parhaan makunautinnon saavuttamiseksi suosittelemme nauttimaan Pink Passionia viilennettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä optimoi juoman raikkauden ja sen hedelmäiset maut tulevat parhaiten esiin.

Kaiken kaikkiaan Pink Passion on kiehtova ja houkutteleva juoma, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Sen raikas ja hedelmäinen luonne sekä monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan niin arjen herkutteluun kuin erityisiin juhlahetkiinkin.

Täältä voit helposti tilata Pink Passion lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.