Siirry pääsisältöön
Kiosk IPA
Täältä voit helposti tilata Kiosk IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Kiosk IPA

Ruotsi Örebro länÖrebro kommun Purkki 440 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Kiosk IPA

Kiosk IPA on suosittu oluttyyli, joka tarjoaa ainutlaatuisen makukokemuksen. Olut on peräisin IPA-tyylisistä oluista, jotka ovat tunnettuja voimakkaasta humaloinnistaan ja hedelmäisestä aromistaan. Kiosk IPA on kuitenkin onnistunut luomaan omanlaisensa identiteetin, joka erottaa sen muista samantyyppisistä oluista.

Pelkästään sen nimi, Härkomst, kertoo meille paikallisesta suomalaisuudesta. Olut on valmistettu suomalaisista raaka-aineista ja sen maku ja tuoksu heijastavat suomalaista luontoa ja perinteitä. Se tarjoaa täyteläisen ja tasapainoisen maun, joka yhdistää humaloidut ja mallasmaiset sävyt. Kiosk IPA:n voimakkaat sitrus- ja havuiset aromit herättävät muistoja suomalaisesta metsästä ja sen raikkaasta ilmasta.

Tämä olutkäänne sopii erinomaisesti yhteen tiettyjen ruokien kanssa. Sen raikas ja katkera maku parantaa grillattua lihaa ja antaa sille uudenlaista syvyyttä. Se myös täydentää hyvin mausteisia ruokia, kuten tulisia tex-mex-ruokia tai thai-keittiön herkkuja. Jopa suomalaiset klassikkoruoat, kuten karjalanpiirakat tai lohikeitto, saavat uuden säväyksen, kun niitä nautitaan Kiosk IPA:n kanssa.

Oleellinen osa Kiosk IPA -kokemusta on myös sen oikea tarjoilulämpötila. Olut tulee nauttia viileänä, noin 6-8 celsiusasteen lämpöisenä, jotta sen maut pääsevät täysiin oikeuksiinsa. Tämä tekee oluesta erinomaisen valinnan kesäisen piknikin, illallisen tai rentouttavan saunailtan juomaan.

Kiosk IPA on siis täydellinen valinta niille, jotka arvostavat huolella valmistettua, suomalaisista raaka-aineista tehtyä olutta. Sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu jättävät jäljen jokaiseen kulaukseen, ja se täydentää loistavasti erilaisia ruokailuhetkiä. Valitse Kiosk IPA ja anna suomalaisen oluen lämmittää ja virkistää mieltäsi.

Täältä voit helposti tilata Kiosk IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.