Siirry pääsisältöön
Ekerö Brygghus IPA
Täältä voit helposti tilata Ekerö Brygghus IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ekerö Brygghus IPA

Ruotsi Stockholms länEkerö kommun Purkki 330 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Ekerö Brygghus IPA

Ekerö Brygghus IPA on aromikas ja makuhermoja hivelevä olut, joka vie sinut makumatkalle Ekerön saarelle Tukholman saaristossa. Tämä olut tarjoaa sinulle autenttisen kokemuksen ruotsalaisesta käsityöoluesta ja sen ainutlaatuisesta mausta.

Ekerö Brygghus IPA:n herkullinen tausta on peräisin paikallisesta panimosta, joka on tunnettu laadukkaista ja huolella valmistetuista oluistaan. Jokainen pullo sisältää palan Ekerön saaren sielua ja heijastaa panimon sitoutumista perinteiseen oluenvalmistukseen.

Tämän IPA-oluen maussa ja tuoksussa on raikkaita sitrus- ja havumetsänuotteja. Jo ensimmäisen siemauksen jälkeen huomaat tasapainoisen katkeruuden ja makean maltaisuuden täydellisen yhdistelmän. Olut jättää suuhusi pitkään kestävän ja tasapainoisen jälkimaun.

Ekerö Brygghus IPA on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Sen raikas ja maukas luonne sopii erityisen hyvin mausteisten ja tulisten ruokien, kuten grilliruokien ja curryjen, kanssa. Se myös täydentää raikkaita salaattien makuja ja sopii mainiosti kalaruokien, kuten äyriäisten ja kalafileiden, seuraksi.

Tämä herkullinen olut kannattaa nauttia viilennettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa. Näin sen aromit ja maut pääsevät täysin oikeuksiinsa ja tarjoavat sinulle täydellisen oluenautinnon.

Ekerö Brygghus IPA on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka arvostavat laadukasta käsityöolutta ja haluavat päästä maistelemaan Tukholman saariston ainutlaatuisia makuja. Ota siis hetki omaa aikaa, istahda alas ja nauti tästä maistuva IPA-oluesta!

Täältä voit helposti tilata Ekerö Brygghus IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.