Siirry pääsisältöön
Pite Passion Surne
Täältä voit helposti tilata Pite Passion Surne lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pite Passion Surne

Ruotsi Norrbottens länLuleå kommun Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Pite Passion Surne

Pite Passion Surne on herkullinen ja perinteinen ruotsalainen ruokatuote, joka saa makunsa ja tuoksunsa perinteisistä Pitepaltista ja hapankaalista. Tämä ruokatuote on peräisin Piteåsta, Ruotsin pohjoisosista, joka tunnetaan rikkaasta ruokaperinteestään ja lähiruokavalmistuksestaan.

Pite Passion Surne tarjoaa ainutlaatuisen maun ja tuoksun, joka on täydellinen yhdistelmä hapankaalin hapokkuutta ja Pitepaltin täyteläisyyttä. Sen maku on monipuolinen ja tasapainoinen, tarjoten sekä suolaisia että hienovaraisen hapanmakuja. Tuote sopii erinomaisesti erilaisiin ruokalajeihin ja sitä voi käyttää aterioiden täydennyksenä, välipalana tai vaikka alkuruokana.

Pite Passion Surne sopii erinomaisesti tarjoiltavaksi erilaisten liha- ja kalaruokien rinnalla, sekä se tuo lisämakua keittoihin, salaatteihin, patoihin ja muhennoksiin. Se voidaan myös nauttia sellaisenaan leivän päällä tai vaikkapa napostelujuustojen kera.

Pite Passion Surne kannattaa tarjoilla viileänä tai huoneenlämpöisenä, jotta sen makuvivahteet pääsevät täysin oikeuksiinsa. Ruokajuomaksi suosittelemme raikasta ja kevyttä olutta tai hapanta marjamehua, jotka täydentävät täydellisesti tämän ruokatuotteen makumaailmaa.

Pite Passion Surne on valmistettu huolella ja laadukkaista raaka-aineista, jotka takaavat tuotteen korkean laadun ja maukkaan lopputuloksen. Perinteisten valmistusmenetelmien ansiosta tuote säilyttää aitojen ruotsalaisten makujen ja aromien luonteenomaisen tasapainon.

Pite Passion Surne on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat kokea Piteån ruokakulttuurin ja aromien herkullisuuden omassa kotonaan. Kokeile tätä ainutlaatuista ruokatuotetta ja anna sen ihanan tuoksun ja maun viedä sinut Piteån maaseudun sydämeen!

Täältä voit helposti tilata Pite Passion Surne lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.