Siirry pääsisältöön
Hallon Sour
Täältä voit helposti tilata Hallon Sour lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hallon Sour

Ruotsi Stockholms stadStockholms län Purkki 330 ml 4.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
25%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Hallon Sour

Hallon Sour on herkullinen juoma, joka hurmaa sinut maullaan, tuoksullaan ja alkuperällään. Tämä ainutlaatuinen juoma on valmistettu aidosta hallonmehusta, joka antaa sille raikkaan ja houkuttelevan maun. Jokainen siemaus tätä juomaa vie sinut matkalle hallonpuiden luokse, missä makeat ja mehukkaat marjat kasvavat luonnon helmassa.

Hallon Sourin voimakas tuoksu täyttää ilman raikkaudellaan ja herättää mielesi heti ensimmäisestä hengenvedosta. Tuoksussa voit aistia kypsien hallonien makeuden ja raikkauden, mikä saa veden kielellesi ja saa sinut haluamaan lisää.

Tämä juoma sopii täydellisesti moniin ruokalajeihin ja tarjoilutilaisuuksiin. Se toimii erinomaisesti aperitiivina ennen ruokaa, sillä sen happamuus avaa ruokahalusi ja valmistaa makuhermosi tulevalle aterialle. Voit myös nauttia Hallon Souria jälkiruokajuomana makeiden herkkujen kanssa, sillä sen makea ja hapokas maku täydentää täydellisesti esimerkiksi suklaakakun tai marjapiirakan.

Hallon Sour tulisi tarjoilla jäähdytettynä, jotta sen raikkaus ja maku pääsevät oikeuksiinsa. Suosittelemme tarjoilemaan juoman noin 6-8 asteessa, jolloin sen maut balansoituvat parhaiten ja sen aromit pääsevät täydellisesti esiin.

Tutustu Hallon Sourin ihastuttavaan maailmaan ja anna sen viedä sinut matkalle makujen valtakuntaan. Tämä juoma on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea aitoa ja herkullista hallonin makua kaikessa kunniansa.

Täältä voit helposti tilata Hallon Sour lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.