Siirry pääsisältöön
Westerbottens Bryggeri Snöan
Täältä voit helposti tilata Westerbottens Bryggeri Snöan lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Westerbottens Bryggeri Snöan

Ruotsi Västerbottens länUmeå kommun Purkki 330 ml 7.4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Westerbottens Bryggeri Snöan

Westerbottens Bryggeri Snöan on ruotsalainen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen maun ja tuoksun. Tämä erityinen olut tulee Pohjois-Ruotsin Syysmyllyn alueelta, joka tunnetaan raikkaasta ilmastostaan ja puhdasta vettä tarjoavista jokia ja järvistä. Snöanissa yhdistyvät perinteiset olutpanemon menetelmät moderniin tietämykseen ja innovaatioon, luoden tasapainoisen ja tyydyttävän juoman.

Snöanin maku on moniulotteinen ja kiehtova. Se tarjoaa täyteläistä maltaista makua, joka on tasapainossa hienostuneiden humalan ja hiivan mausteisuuden kanssa. Oluen pehmeä ja kermainen rakenne sulautuu täydellisesti eri ainesosien kanssa, mikä tekee siitä nautinnollisen juoman kaikille oluentuntijoille.

Tuoksultaan Snöan on miellyttävän rikas ja houkutteleva. Siinä voi aistia maltaiden makean tuoksun sekä kevyiden sitrushedelmien ja mausteiden vivahteet. Tuoksu tuo mieleen Pohjois-Ruotsin luonnon kauneuden ja raikkauden, luoden ainutlaatuisen aistillisen kokemuksen.

Snöan sopii täydellisesti nautiskeluun sellaisenaan tai ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku ja aromaattisuus korostavat erinomaisesti erilaisia ruokalajeja, kuten grillattua lihaa, suolaisia juustoja ja mausteisia pataruokia. Se on myös täydellinen kumppani rauhallisille hetkille rentoutumisen ja hyvän seuran parissa.

Parhaan makuelämyksen saavuttamiseksi, suosittelemme tarjoamaan Snöanin viilennettynä noin 8-10°C. Tämä lämpötila antaa oluelle täyden potentiaalin ja antaa sen maun ja aromien kehittyä täydellisesti.

Westerbottens Bryggeri Snöan on ruotsalainen olut, joka tuo mukanaan Pohjois-Ruotsin raikkaan luonnon ja vuosisataisen oluenpanemisen perinteen. Nauti tästä hienostuneesta ja moniulotteisesta juomasta ja kokeile sitä eri ruokien parina tai rentoudu ja jaksa hetki pohjoisen maisemien keskellä.

Täältä voit helposti tilata Westerbottens Bryggeri Snöan lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.