Siirry pääsisältöön
Thirsty Hippo Coriander Amber Ale
Täältä voit helposti tilata Thirsty Hippo Coriander Amber Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Thirsty Hippo Coriander Amber Ale

Ruotsi Skåne länEslövs kommun Purkki 330 ml 5.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Thirsty Hippo Coriander Amber Ale

Thirsty Hippo Coriander Amber Ale on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa upean makuelämyksen kaikille oluen ystäville. Tämä olut on peräisin Thirsty Hippo -panimolta ja se on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, jotka antavat sille ainutlaatuisen maun ja aromin.

Herkullisen maun ja tasapainoisen makuprofiilin takana on korkea laatuinen coriander-kaali, joka antaa oluelle mausteisen ja hieman sitruksisen maun. Tämä yhdistettynä ambrin vivahteisiin luo täydellisen tasapainon makeuden ja katkeruuden välillä. Tämä olut sopii täydellisesti rentoihin illanviettoihin ystävien kanssa tai muiden herkkujen seuraksi.

Doft oli on myös ensiluokkainen, sillä se tarjoaa houkuttelevan ja hienostuneen aromin. Oluen tuoksussa voi aistia corianderin, mausteiden ja paahteisen maltaan tuoksua, joka houkuttelee ja herättää mielenkiinnon.

Thirsty Hippo Coriander Amber Ale sopii täydellisesti monenlaisille ruoille. Se parantaa grillattuja lihoja, kuten pihvejä ja ribsejä, tuoden niihin mausteisuutta ja syvyyttä. Se myös täydentää hyvin voimakkaan maun kanssa, kuten mausteisen meksikolaisen tai intialaisen ruoan kanssa. Olut tarjoaa myös erinomaisen vaihtoehdon juustotarjottimelle tai seuraksi raskaampien ruokien, kuten riistaruokien kanssa.

Tämä olut tulisi nauttia suositellussa lämpötilassa, joka on noin 8-10 astetta. Tämä lämpötila auttaa korostamaan oluen moniulotteisia makuja ja antaa sille mahdollisuuden kehittyä täydessä potentiaalissaan.

Thirsty Hippo Coriander Amber Ale on täydellinen valinta kaikille oluen harrastajille, jotka etsivät jotain erilaista ja kiehtovaa. Sen ainutlaatuinen maku, houkutteleva aromi ja monipuolisuus ruoan parina tekevät siitä unohtumattoman juoman. Kokeile tätä olutta ja anna sen viedä sinut matkalle upeiden makujen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Thirsty Hippo Coriander Amber Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.