Siirry pääsisältöön
Brewski Stenbock
Täältä voit helposti tilata Brewski Stenbock lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Brewski Stenbock

Ruotsi Skåne länHelsingborgs stad Purkki 330 ml 8.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Brewski Stenbock

Brewski Stenbock on laadukas ja kiehtova olut, joka hurmaa sinut heti ensimmäisellä siemauksella. Tämä huolella valmistettu olut on peräisin perinteikkäästä Brewski-panimosta, ja se tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen.

Stenbockin ainutlaatuinen alkuperä tekee siitä todellisen helmen olutharrastajille. Se viimeistellään taitavasti panimon ammattilaisten toimesta, ja sen maut ovat täysin omintakeisia. Jokainen pullo sisältää suuren annoksen panimokulttuuria ja taitoa, joka heijastuu Stenbockin täyteläisessä ja monimuotoisessa maussa.

Stenbockin maku on raikas ja tasapainoinen, jossa voit aistia sekä hedelmäisiä että maltaita sävyjä. Siinä yhdistyvät taidokkaasti erilaiset aromeja korostavat humalalajikkeet, jolloin jokainen siemaus tuo mukanaan uusia vivahteita ja nautintoa. Stenbockin makeudellaan ja miellyttävällä sitruksisuudellaan se sopii loistavasti yhdistettäväksi erilaisiin ruokalajeihin.

Stenbockin tuoksussa koet marjaisia, kukkaisia ja havumetsäisiä sävyjä. Sen intensiiviset aromit tekevät oluesta houkuttelevan jo ennen kuin sitä on edes maistettu. Pääset heti tunnelmaan, kun avaat pullon ja annat tuoksun levitä ympäri huonetta.

Stenbockia suositellaan nautittavaksi hieman viilennettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tämä antaa oluelle mahdollisuuden kehittyä lasissa ja tarjota sinulle täydellisen olutkokemuksen.

Brewski Stenbock on täyteläinen ja jännittävä olutvalinta, joka herättää aistisi eloon. Sen alkuperä, maku, tuoksu ja tarjoilulämpötila tekevät siitä oluen rakastajan unelmatuotteen. Kokeile Stenbockia ja anna sen viedä sinut matkalle herkullisen olutmaailman syvyyksiin.

Täältä voit helposti tilata Brewski Stenbock lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.