Siirry pääsisältöön
Crooked Moon Brewing Dysphoria
Täältä voit helposti tilata Crooked Moon Brewing Dysphoria lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Crooked Moon Brewing Dysphoria

Ruotsi Skåne länHelsingborgs stad Purkki 330 ml 6.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Crooked Moon Brewing Dysphoria

Crooked Moon Brewing Dysphoria on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa unohtumattoman elämyksen jokaiselle olutharrastajalle. Tämän oluen takana on Crooked Moon Brewing -panimon taitava väki, joka on panostanut korkealaatuisiin raaka-aineisiin ja käsityöhön jokaisessa vaiheessa.

Dysphoria on saanut inspiraationsa Pohjois-Euroopan perinteistä ja siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla sen alkuperä ja moderni twisti. Sen maku on täyteläinen ja moniulotteinen, jossa voi aistia tumman suklaan ja kahvin vivahteita, jotka taittuvat lempeän humaloinnin kautta. Oluesta löytyy myös hienovaraisia mausteisia sävyjä, jotka täydentävät sen aromeja ja tekevät siitä täydellisen valinnan erilaisille makuelämyksille.

Dysphorian herkullinen tuoksu houkuttelee sinut lähemmäksi sen salaisuuksia. Paahteisuus ja maltaisuus yhdistyvät tässä oluessa herkullisella tavalla, ja sen raikas luonne tuntuu jokaisessa hörpäyksessäsi. Olut on tasapainoinen ja miellyttävä juoda, ja sen pitkä jälkimaku jättää sinut haluamaan lisää.

Dysphoriaa voi nauttia monin eri tavoin ja se sopii erinomaisesti erilaisten ruokien kanssa. Kokeile sitä rohkeasti tummien suklaaherkkujen, grilliruokien tai täyteläisten juustojen kumppanina. Tämä olut täydentää ruuan maun ja avaa uudenlaisia makuyhdistelmiä, jotka jäävät mieleesi pitkäksi aikaa.

Dysphoria tulisi nauttia viilennettynä, noin 8-12 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila tuo esiin oluen monipuoliset maut parhaalla mahdollisella tavalla ja varmistaa sen täydellisen tasapainon.

Crooked Moon Brewing Dysphoria on olut, joka herättää aistit ja tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Sen käsityöläismäisyys ja laadukkaat raaka-aineet tekevät siitä täydellisen valinnan jokaiselle oluen ystävälle. Astu ulos tutusta ja rohkaisevasta maailmasta ja sukella Dysphorian makujen häikäisevään maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Crooked Moon Brewing Dysphoria lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.