Siirry pääsisältöön
Hönö Öl Hönöbryggeriet
Täältä voit helposti tilata Hönö Öl Hönöbryggeriet lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hönö Öl Hönöbryggeriet

Ruotsi Västra Götalands länÖckerö kommun Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Hönö Öl Hönöbryggeriet

Hönö Öl on herkullinen olut, joka valmistetaan Hönöpanimolla. Tämä ainutlaatuinen olut tarjoaa upean makuelämyksen, joka herättää aisteja. Sen alkuperäinen ja laadukas resepti sekä huolellinen valmistusprosessi tekevät siitä todellisen herkun oluen ystäville.

Hönö Ölissä on rikas ja monipuolinen maku, joka yhdistää täyteläisyyden ja raikkauden. Olut tarjoaa mukavan tasapainon katkerojen ja maltan välillä, joka tekee siitä miellyttävän juotavan. Lisäksi sen kevyt humalointi tuo mukaan miellyttävän raikkauden ja kukkaisen aromin.

Tuoksultaan Hönö Öl on houkutteleva ja hienostunut. Sen miellyttävä maltaisuus ja miedot humala-aromit leijailevat ilmassa ja houkuttelevat maistamaan tätä herkullista olutta. Olut tarjoaa tyylikkään ja hienostuneen tuoksun, joka houkuttelee oluen ystäviä.

Hönö Öl on täydellinen valinta monenlaisille ruokalajeille. Olut sopii erityisen hyvin grilliruokien, kalaruokien ja salaattien kanssa. Sen täyteläinen maku ja raikas aromi täydentävät ruoan makua ja luovat täydellisen yhdistelmän ruoan ja oluen välillä. Hönö Öl on myös täydellinen seuranjuoma rentoihin illanviettoihin ystävien kanssa.

Tämän herkullisen oluen suositeltu tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta. Tässä lämpötilassa sen maku ja tuoksu pääsevät parhaiten esiin ja tarjoavat täydellisen olutelämyksen.

Hönö Öl on todellinen herkku kaikille oluen ystäville, jotka arvostavat laadukkaita ja maistuvia oluita. Sen upea maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolinen käyttömahdollisuus tekevät siitä täydellisen valinnan niin arki-iltojen rentoutumiseen kuin juhlien juhlistamiseen. Kokeile Hönö Ölia ja anna sen herättää aistisi uusiin ulottuvuuksiin.

Täältä voit helposti tilata Hönö Öl Hönöbryggeriet lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.