Siirry pääsisältöön
Grästorps Bryggeri Lakekoffa
Täältä voit helposti tilata Grästorps Bryggeri Lakekoffa lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Grästorps Bryggeri Lakekoffa

Ruotsi Västra Götalands länLilla Edets kommun Purkki 330 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Grästorps Bryggeri Lakekoffa

Grästorps Bryggeri Lakekoffa on erinomainen olutvalinta kaikille oluenharrastajille, jotka arvostavat perinteitä, laadukkaita raaka-aineita ja ainutlaatuista makuelämystä. Tämä olut on peräisin Grästorps Bryggerin panimolta, joka on tunnettu pitkästä perinteestään ja tinkimättömyydestään oluenvalmistuksen taidossa.

Lakekoffa on täydellinen yhdistelmä perinteisiä ja moderneja oluenvalmistusmenetelmiä. Olut valmistetaan huolellisesti valikoiduista raaka-aineista, kuten paikallisesta vedestä, maltasta, humalasta ja hiivasta, jotka antavat sille ainutlaatuisen ja hienostuneen maun. Lakekoffan rikas maltaisuus ja hienovarainen humalointi luovat täydellisen tasapainon, jonka ansiosta tämä olut soveltuu erinomaisesti nautittavaksi niin sellaisenaan kuin ruokien seurana.

Lakekoffan intensiivinen aromi houkuttelee oluen ystäviä ympäri maailman. Sen moniulotteinen tuoksu tarjoaa miellyttäviä vivahteita maltaasta, karamellista ja mausteista. Lakekoffa on samaan aikaan raikas ja täyteläinen, jolloin se pysyy mielenkiintoisena maistelukokemuksena alusta loppuun asti.

Tämä hienostunut olut toimii erinomaisesti monenlaisten ruokien kanssa. Lakekoffan maltainen makeus korostaa täydellisesti grillattujen liharuokien makua ja käy mainiosti myös juustojen, suklaan tai jälkiruokien kera. Suosittelemme nauttimaan Lakekoffaa viilennettynä noin 8-10 celsiusasteessa, jotta sen täyteläisyys ja maulta herkulliset ominaisuudet pääsevät parhaiten esiin.

Grästorps Bryggeri Lakekoffa on ehdottomasti valinta niille, jotka haluavat kokea uusia makuelämyksiä, arvostavat perinteitä ja nauttivat laadukkaista oluista. Tämä olut tuo lämpöä ja tunnelmaa jokaiseen tilaisuuteen, jossa haluat hemmotella makunystyröitäsi.

Täältä voit helposti tilata Grästorps Bryggeri Lakekoffa lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.