Siirry pääsisältöön
Duckpond Dewey
Täältä voit helposti tilata Duckpond Dewey lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Duckpond Dewey

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
33%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Duckpond Dewey

Duckpond Dewey on ainutlaatuinen juoma, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen suomalaisille juomien ystäville. Tämä juoma on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, ja sen alkuperä juontaa juurensa suomalaiseen luontoon ja perinteiseen käsityöhön.

Duckpond Deweyn maku on kiehtova sekoitus raikkautta ja kompleksisuutta. Sen ainutlaatuinen yhdistelmä makeita ja happamia vivahteita tekee siitä miellyttävän ja helposti nautittavan juoman. Sen raikas ja tasapainoinen maku tekee siitä täydellisen valinnan niin rentoihin illanistujaisiin kuin tyylikkäisiin juhliinkin.

Juoman tuoksussa on havaittavissa hurmaavia arominuansseja, jotka herättävät mielikuvia suomalaisesta metsästä ja raikkaasta vesistöstä. Voit melkein tuntea luonnon raikkauden ja puhtauden jokaisella hengenvedolla.

Duckpond Dewey sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien kanssa. Sen raikas maku ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen yhdistelmän niin kevyiden salaattien, kalaruokien kuin vaativampien pääruokienkin kanssa. Olitpa sitten illallisella ystävien kanssa tai haluat hemmotella itseäsi herkullisella juomalla, Duckpond Dewey on oikea valinta.

Tämän juoman optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta. Tällöin sen herkulliset maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa parhaiten. Voit tarjoilla sen viinilasin tai juomalasin kautta, jotta pääset täysin nauttimaan sen kaikista hienoista ominaisuuksista.

Duckpond Dewey on ainutlaatuinen juoma, joka tarjoaa makunautintoa, johon suomalaiset juomien ystävät eivät voi vastustaa. Sen raikas maku, hienostunut tuoksu ja monipuolisuus ruokien kanssa tekevät siitä täydellisen valinnan kaikkiin tilaisuuksiin. Kokeile Duckpond Deweyta ja anna sen lumota sinut suomalaisella laadulla ja makurikkaudella.

Täältä voit helposti tilata Duckpond Dewey lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.