Siirry pääsisältöön
Hyllie Pils
Täältä voit helposti tilata Hyllie Pils lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hyllie Pils

Ruotsi Skåne länMalmö stad Purkki 440 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Hyllie Pils

Hyllie Pils on virkistävä ja laadukas olut, joka tarjoaa maistuvan makuelämyksen. Tämä olut on peräisin Hyllie-nimiseltä kaupungilta, joka sijaitsee eteläisessä Ruotsissa. Sen juuret juontavat syvälle kaupungin historian ja perinteiden maaperään.

Hyllie Pilsin raikas ja pirteä maku ihastuttaa oluen ystäviä ympäri maailmaa. Sen kepeä luonne tekee siitä täydellisen valinnan niin rentouttavien illanviettojen kuin kesäisten grillaustenkin aikana. Olut tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän hienostunutta maltaisuutta ja sopivaa humalan katkeroa, joka jättää miellyttävän jälkimaun.

Hyllie Pilsin raikas ja houkutteleva tuoksu houkuttelee nauttimaan tämän oluen ainutlaatuisista ominaisuuksista. Sen hienovaraiset sitrushedelmäiset vivahteet ja hento kukkaisuus luovat miellyttävän ja kutsuvan ilmapiirin.

Tämä olut on verraton valinta erilaisten ruokien ja seurusteluhetkien kumppaniksi. Sen kevyt ja raikas luonne voi täydentää hienosti esimerkiksi mereneläviä, salaattia tai grillattua kanaa. Myös kesäiset juustolautaset ja mausteiset tapakset saavat uudenlaisen säväyksen Hyllie Pilsin rinnalla.

Hyllie Pilsin optimaalinen nauttimislämpötila on 6-8 astetta. Tämä lämpötila antaa oluelle mahdollisuuden esitellä kaikki herkulliset piirteensä täydellisesti. Olut tulisi nauttia kylmänä, jotta sen raikkaus ja luonne pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Hyllie Pils on olut, joka tarjoaa unohtumattoman makukokemuksen. Sen laadukkaat raaka-aineet, huolellinen valmistusprosessi ja perinteikäs tausta tekevät siitä täydellisen valinnan niin arjen kuin juhlan hetkiin. Olut herättää aistit ja antaa mahdollisuuden nauttia hetkestä täysin siemauksin.

Täältä voit helposti tilata Hyllie Pils lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.