Siirry pääsisältöön
Beerium Magnolia
Täältä voit helposti tilata Beerium Magnolia lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Beerium Magnolia

Ruotsi Västra Götalands länAle kommun Purkki 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Beerium Magnolia

Beerium Magnolia on suussa sulava olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Olut perustuu Magnolia-puun kukkiin, jotka tuovat sille herkän ja kukkaisen vivahteen. Tämä eksklusiivinen juoma on peräisin perinteikkäästä oluttalosta, jossa panimomestarit ovat luoneet täydellisen tasapainon maltaiden, humalan ja Magnolia-kukkien välille.

Beerium Magnolian maku on huolella viimeistelty ja se tarjoaa täyteläisen kehittymisen suussa. Olut tarjoaa kevyen maltaisen makeuden, jonka rinnalla maistuu hienostunut kukkaisuus. Tämän jälkeen tulee mieto humalan katkeruus, joka tuntuu miellyttävänä jälkivaikutuksena. Pehmeä ja silkinen suutuntuma täydentää tämän oluen monipuolisen makumaailman.

Beerium Magnolian tuoksussa erottuu vaalean maltaiden ja Magnolia-kukkien eleganssi. Tuoksu on kevyt, mutta samalla intensiivinen. Magnolian kukkien tuoksuvat sävyt yhdistyvät taitavasti oluen luonnollisiin aromoihin luoden herkullisen ja houkuttelevan kokonaisuuden.

Beerium Magnolia sopii mainiosti nautittavaksi sellaisenaan tai ruokien kumppanina. Olut täydentää hienovaraisesti vaaleita liharuokia, kuten kanaa, kalkkunaa tai vasikanlihaa. Sen harmoninen makumaailma sulautuu myös herkullisten salaattien ja kasvisruokien kanssa. Beerium Magnolia on loistava valinta kesäisiin illanviettoihin tai rentouttaviin hetkiin ystävien kanssa.

Olutta suositellaan tarjoiltavaksi viileänä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa oluen raikkautta ja kukkaisuutta, jolloin sen maistuvat sävyt tulevat parhaiten esiin. Beerium Magnolia on oiva valinta niille, jotka kaipaavat oluelle hieman enemmän hienostuneisuutta ja tyylikkyyttä.

Tervetuloa tutustumaan Beerium Magnolian ainutlaatuiseen maailmaan ja nauttimaan sen herkullisesta makuelämyksestä!

Täältä voit helposti tilata Beerium Magnolia lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.