Siirry pääsisältöön
Wermlands Brygghus IPA rel.2.0
Täältä voit helposti tilata Wermlands Brygghus IPA rel.2.0 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Wermlands Brygghus IPA rel.2.0

Ruotsi Värmlands länKristinehamns kommun Purkki 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Wermlands Brygghus IPA rel.2.0

Wermlands Brygghus IPA rel.2.0 - Tuotelähtöpiirteet, maku, tuoksu, ruoka ja tarjoilulämpötila.

Wermlands Brygghus IPA rel.2.0 on huolellisesti valmistettu ja ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisia makuelämyksiä jokaiselle oluen ystävälle. Tämä olut on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja kehitetty tyydyttämään vaativimmankin oluen tuntijan makuhermoja.

Tämän IPA-version alkuperä juontaa juurensa Wermlandin kauniisiin maisemiin, Ruotsin sydämeen, josta löytyy pitkä oluenvalmistuksen perinne ja intohimo. Tämä perinne näkyy ja maistuu jokaisessa Wermlands Brygghus IPA rel.2.0 -oluen siemauksessa.

Tämän oluelta odotettavat vahvat makuominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka etsivät makuelämyksiä täynnä tasapainoa ja kompleksisuutta. Olut tarjoaa rohkean ja tyydyttävän humalaisen maun, joka jättää jälkeensä eloisan jälkimaun. Tässä versiossa vivahteet ovat entistäkin rikkaampia ja täyteläisempiä, jolloin ne täyttävät joka ikisen maistelijan odotukset.

Wermlands Brygghus IPA rel.2.0:n tunnistettava tuoksu on täynnä houkuttelevia sitrushedelmiä, joiden sekoitus luo kutsuvan ja miellyttävän aromin. Tuoksu kutsuu sinut heti kokeilemaan tätä ainutlaatuista olutta.

Tämä olut on erinomainen valinta monenlaisten ruokien kanssa. Se sopii erityisesti tulisen ja mausteisen ruoan seuraan, sillä sen humalaiset mausteet korostavat ruoan ominaisuuksia ja luovat täydellisen tasapainon. Olut toimii myös mainiosti grilliruokien, rasvaisen kalan ja lihan sekä voimakkaiden juustojen kanssa. Wermlands Brygghus IPA rel.2.0:n ainutlaatuiset maut tuovat esille ruoan parhaat puolet ja tekevät ateriastasi unohtumattoman.

Wermlands Brygghus IPA rel.2.0:n täydellinen tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta Celsius. Tämä lämpötila vapauttaa oluen aromit ja maut parhaalla mahdollisella tavalla, joten voit nauttia siitä täysin siemauksin.

Ole valmis astumaan maistelumatkalle ainutlaatuisten makujen maailmaan Wermlands Brygghus IPA rel.2.0:n kanssa. Tämä olut tulee varmasti ylittämään kaikki odotuksesi ja tarjoamaan unohtumattomia hetkiä oluenystäville ympäri maailmaa.

Täältä voit helposti tilata Wermlands Brygghus IPA rel.2.0 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.