Siirry pääsisältöön
Good Guys Brew Värmlands Blå
Täältä voit helposti tilata Good Guys Brew Värmlands Blå lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Good Guys Brew Värmlands Blå

Ruotsi Värmlands länKarlstads kommun Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
33%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Good Guys Brew Värmlands Blå

Good Guys Brew Värmlands Blå - Alkuperä, maku, tuoksu, ruoka ja tarjoilulämpötila

Good Guys Brew Värmlands Blå on ainutlaatuinen ja herkullinen olut, joka on valmistettu erityisellä omenamehun käymismenetelmällä. Tämä olut saa alkunsa Värmlandin maakunnasta Ruotsista, jonka rikas ja monimuotoinen luonto tarjoaa ihanteelliset kasvuolosuhteet omenapuille.

Värmlands Blå on saanut nimensä sen mahtavasta sinisestä väristä, joka saadaan lisäämällä olueen luonnollista sinistä hernejuuria käymisen aikana. Tämä antaa oluelle kauniin värin ja samalla lisää luontaisia antioksidantteja ja ravinteita. Värmlands Blållä on myös hienostunut maku ja tasapainoinen tuoksu, joka vie sinut matkalle Värmlandin kauniisiin omenatarhoihin.

Maku Värmlands Blålta on pehmeän hedelmäinen ja raikas. Omenamehun fermentaatio antaa oluelle hieman makeuden tuntua, joka tasapainottuu mukavasti sitruunan ja kevyen mausteisuuden kanssa. Tämä tekee Värmlands Blåsta täydellisen valinnan niille, jotka etsivät jotain hieman erilaista olutta nautiskeluun.

Värmlands Blå sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kanssa. Sen kevyt ja raikas maku sopii erityisen hyvin salaattien, merenelävien ja vaaleiden liharuokien kanssa. Kokeile sitä esimerkiksi äyriäissalaatin tai grillatun kanan kanssa. Tarjoile tätä olutta vieraillesi noin 4-6 asteen lämpötilassa, jotta sen makumaailma pääsee täysin oikeuksiinsa.

Good Guys Brew Värmlands Blå on aidosti ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa paitsi herkullisia makuelämyksiä myös kauniin sinisen värinsä kautta silmäniloa. Värmlands Blån alkuperä, maku, tuoksu, ruokapari ja tarjoilulämpötila tekevät tästä oluesta täydellisen valinnan kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokea jotain uutta ja erilaista.

Täältä voit helposti tilata Good Guys Brew Värmlands Blå lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.