Siirry pääsisältöön
Moët & Chandon Rosé Impérial
Täältä voit helposti tilata Moët & Chandon Rosé Impérial lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Moët & Chandon Rosé Impérial

Ranska Champagne Pullo 750 ml 12% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Moët & Chandon Rosé Impérial

Moët & Chandon Rosé Impérial on luksusviini, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä kaikille samppanjasta nauttiville. Tämä hienostunut juoma on peräisin perinteikkäästä Moët & Chandonin viinitilalta Champagnen alueelta Ranskasta. Sen ainutlaatuinen valmistusprosessi, joka sisältää tarkan rypäleiden valinnan ja huolellisen kypsytysajan, takaa sen korkean laadun ja tasapainoisen maun.

Moët & Chandon Rosé Impérialin maku on pehmeä ja raikas, jossa voi löytää marjaisia sävyjä, kuten punaista marjaa ja kirsikkaa. Lisäksi sen miellyttävä hapokkuus tekee siitä virkistävän juoman, joka sopii täydellisesti eri tilaisuuksiin ja ruokalajeihin.

Sen doftin hienostunut ja houkutteleva aromi täyttää ilman herkullisilla vivahteilla punaisten hedelmien ja kukkien tuoksusta. Tämä tekee Moët & Chandon Rosé Impérialista täydellisen juoman romanttisiin hetkiin, kuten illallisiin kumppanin kanssa tai juhliin ystävien kesken.

Tämän samppanjan mukautuvuus ruoan kanssa on vertaansa vailla. Se sopii erinomaisesti tarjoiltavaksi alkupaloina, kuten äyriäisillä ja kalalla, sekä kevyempien liharuokien, kuten kanan tai kalkkunan, kanssa. Moët & Chandon Rosé Impérial tuo ruokapöytään elegantin ja juhlavan tunnelman.

Sopiva lämpötila tämän samppanjan tarjoiluun on 8-10 astetta, jolloin sen maku ja aromi pääsevät täysin oikeuksiinsa. Voit tarjoilla sen erityisissä samppanjalaseissa tai korkeissa valkoviinilaseissa, jotta voit nauttia sen kauniista vaaleanpunaisesta väristä ja eloisista kuplista.

Moët & Chandon Rosé Impérial on samppanja, jolla voit juhlia erityisiä hetkiä elämässäsi tai antaa lahjaksi rakkaalle ystävälle. Sen ylellisyys ja laadukas maku varmistavat unohtumattoman kokemuksen jokaiselle samppanjan ystävälle.

Täältä voit helposti tilata Moët & Chandon Rosé Impérial lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.