Siirry pääsisältöön
Electric Nurse Frog King
Täältä voit helposti tilata Electric Nurse Frog King lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Electric Nurse Frog King

Ruotsi Västra Götalands länHärryda kommun Purkki 330 ml 11.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
66%
Humalahakuisuus
58%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Electric Nurse Frog King

Sähköinen hoitaja Frog King on ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa täydellisen elämyksen kaikille aisteille. Frog King -tuotetta valmistaa sähköpitalo Härkomst, joka on tunnettu innovatiivisuudestaan ja korkealaatuisista tuotteistaan. Tämä erityinen versio Frog King -tuotteesta tuo uudenlaisen ulottuvuuden ruoanlaittoon ja tarjoiluun.

Frog King -tuotteen alkuperä on salaisuus, jonka vain harvat tietävät. Tuote perustuu vuosisatoja vanhaan perimätietoon, jossa käytetään tarkoin valittuja raaka-aineita luomutiloilta ympäri maailmaa. Jokainen Frog King -tuote on valmistettu huolellisesti käsityönä, joten voit odottaa saavasi aitoa ja ainutlaatuista makuelämystä jokaisella maistiaisella.

Frog King -tuotteen maku tarjoaa herkullisia yhdistelmiä, joissa tapahtuu jatkuvasti uusia yllätyksiä. Voit odottaa löytäväsi makuja, joissa yhdistyvät makeus ja hapokkuus, tulisuus ja raikkaus sekä pehmeä ja rikas täyteläisyys. Jokainen suupala on kuin matka uusille kulinaarisille alueille.

Frog King -tuotteen tuoksu on lumoava ja houkutteleva. Se herättää aistit heti ja saa veden herahtamaan kielelle. Voit odottaa miellyttävää yhdistelmää aromaattisia yrttejä, tuoreita mausteita ja hienostuneita tuoksuvivahteita. Frog King -tuotteen tuoksu saa sinut innostumaan ja odottamaan makunautintoa.

Frog King -tuote on suunniteltu sopimaan moniin erilaisiin ruokavalioihin ja makumieltymyksiin. Se sopii niin kasvissyöjille, vegaaneille kuin lihansyöjillekin. Sen monipuolinen käyttömahdollisuus tekee siitä täydellisen valinnan niin arki-illan herkkulautaselle kuin juhlien hienostuneelle tarjoilulle.

Parhaimmillaan Frog King -tuote nautitaan viileänä tai haaleana, jotta sen maut pääsevät oikeuksiinsa. Sen voi tarjoilla sellaisenaan tai yhdistää erilaisten lisäkkeiden kanssa. Frog King -tuote sopii erinomaisesti esimerkiksi pastojen, salaattien, grillatu

Täältä voit helposti tilata Electric Nurse Frog King lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.