Siirry pääsisältöön
Göteborgs Go´ IPA
Täältä voit helposti tilata Göteborgs Go´ IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Göteborgs Go´ IPA

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 330 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
50%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Göteborgs Go´ IPA

Göteborgs Go´ IPA on ruotsalaisen Gotlands Bryggerin panimovalikoiman herkullinen ja raikas olut. Tässä oluessa yhdistyvät perinteiset IPA-oluen mausteiset ja hedelmäiset maut modernilla twistillä. Göteborgs Go´ IPA on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokea uusia makuelämyksiä.

Tämän oluen juuret juontavat Gotlannin saarelle, joka on tunnettu laadukkaasta olutkulttuuristaan. Göteborgs Go´ IPA kunnioittaa alueen perinteitä tuoden samalla mukanaan modernia innovaatiota. Oluen maussa on selkeästi havaittavissa raikkaita sitrus- ja trooppisen hedelmän aromia, jotka antavat sille tunnistettavan ja raikkaan luonteen.

Göteborgs Go´ IPA:n tuoksussa korostuvat läsnäolevat humalan aromit ja maukkaat maltin sävyt. Olut tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän katkeroa ja makeutta, joka tekee siitä monipuolisen ja miellyttävän maisteluelämyksen. Sen keskitäyteläinen ja samettinen koostumus tuntuu suussa täyteläisen pehmeältä ja jättää jälkeensä pitkäkestoisen kokemuksen.

Göteborgs Go´ IPA sopii erinomaisesti nautiskeluun sellaisenaan tai seuraksi monenlaisille ruoille. Se täydentää erityisesti mausteisia aasialaisia ruokia, kuten thai- tai intialaisia curryja. Olut sopii hyvin myös grillatun lihan, raikkaan salaatin tai suolaisen juustolautasen kanssa nautittavaksi.

Suositeltava serveringstemperatur: 6-8 astetta Celsius. Göteborgs Go´ IPA on parhaimmillaan hieman viilennettynä, jolloin sen rikkaat aromit tulevat parhaiten esiin ja tarjoavat täydellisen nautintokokemuksen.

Göteborgs Go´ IPA -olut on täynnä makua, persoonallisuutta ja seikkailua. Oluesta voi nauttia yksin tai yhdessä ystävien kanssa ja se tarjoaa taatusti unohtumattomia hetkiä oluen ystäville. Mukautuen nykypäivän olutkulttuuriin, tämä olut tuo ruotsalaisen panimotaiteen kotisi lähelle ja tarjoaa samalla uusia herkullisia makuja.

Täältä voit helposti tilata Göteborgs Go´ IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.