Siirry pääsisältöön
Lengräddad IPA
Täältä voit helposti tilata Lengräddad IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lengräddad IPA

Ruotsi Västerbottens länUmeå kommun Purkki 330 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Lengräddad IPA

Lengräddad IPA on ainutlaatuinen ja herkullinen olut, joka tarjoaa täydellisen makuelämyksen. Tämä olutkuvaus on tarkoitettu antamaan tietoa tästä tuotteesta sen alkuperästä, mausta, tuoksusta sekä suositellusta ruoanlaitosta ja tarjoilulämpötilasta.

Lengräddad IPA on peräisin käsityöpanimosta, joka sijaitsee kauniissa Suomen maaseudulla. Panimomestari Amarilla on pitkä kokemus oluenvalmistuksesta ja hän on yhdistänyt perinteiset valmistusmenetelmät uusimpiin innovaatioihin tuottaakseen tämän ainutlaatuisen olutlaadun.

Lengräddad IPA on erottuva sen intensiivisestä mausta, joka täyttää suusi hedelmäisyydellä ja koskettaa makeanmallasta kehoa. Tämä olut on maustettu runsaalla määrällä humalaa, joka antaa sille raikkaan ja aromaattisen luonteen. Jokainen siemaus on täynnä trooppisten hedelmien ja sitrushedelmien vivahteita, jotka tekevät tästä oluesta unohtumattoman.

Tuoksultaan Lengräddad IPA on houkutteleva ja kutsuva. Heti kun avaat pullon, huomaat kukkaiset ja hedelmäiset tuoksut, jotka täyttävät huoneen. Voit aistia sitrushedelmien ja havupuiden tuoksun, mikä tekee tästä oluesta miellyttävän ja koukuttavan.

Lengräddad IPA on monipuolinen olut, joka sopii hyvin monenlaisten ruokien kanssa. Se täydentää täydellisesti mausteisia ruokia, kuten thaikasviscurrya tai tulista meksikolaista ruokaa. Voit myös nauttia sitä grillatun lihan tai mausteisen pizzan seurana. Lengräddad IPA on ylellinen valinta jopa juustolautasella, sillä sen vahvat maut kestävät hyvin vahvoja ja täyteläisiä juustoja.

Suositeltu tarjoilulämpötila Lengräddad IPA:lle on noin 8-10 astetta. Tämä lämpötila auttaa vapauttamaan oluen täyden maun ja aromin. Voit nauttia tästä oluesta jääkylmänä tai huoneenlämpöisenä, jotta voit kokea sen erilaiset ominaisuudet.

Lengräddad IPA on ainutlaatuinen ja hienostunut olut, joka tarjoaa lämpimän ja intensiivisen makuelämyksen. Sen alkuperä, maku, tuoksu sekä ruoanlaitto- ja tarjoiluvinkit tekevät siitä täydellisen valinnan olutharrastajille ja niille, jotka haluavat kokea uusia makuja.

Täältä voit helposti tilata Lengräddad IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.