Siirry pääsisältöön
Mixtape IPA  2018
Täältä voit helposti tilata Mixtape IPA 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Mixtape IPA 2018

Ruotsi Västerbottens länUmeå kommun Purkki 330 ml 5.6% vol 2018
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki
Vuosikerta 2018

Om Mixtape IPA 2018

Introducing Mixtape IPA 2018 - Täynnä herkullisia yhdistelmiä!

Mixtape IPA 2018 on maukas ja ainutlaatuinen olut, joka on täydellinen valinta kaikille olutharrastajille. Tämä suosittu IPA on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, jotka tuovat esiin oluen ainutlaatuisen makuprofiilin.

Herkullisen ja moniulotteisen maun lisäksi Mixtape IPA 2018 tarjoaa myös houkuttelevan tuoksun. Sen raikkaat sitrushedelmien ja mäntyjen nuotit luovat kutsuvan ilmapiirin, joka houkuttelee oluen ystäviä ympäri maailmaa.

Mixtape IPA 2018 sopii täydellisesti monille erilaisille ruokalajeille. Sen raikas ja täyteläinen maku korostaa erityisesti mausteisia ruokia ja grilliruokia. Voit nauttia tästä upeasta oluesta kaveriporukalla grillaamisen lomassa tai herkutella sen kanssa tulisen curryn kyytipoikana. Mixtape IPA 2018 kohottaa ruokailukokemuksesi uusiin ulottuvuuksiin.

Olut tarjoillaan mieluiten viileänä, noin 7-9 asteen lämpötilassa. Näin sen täyteläinen maku ja raikas tuoksu pääsevät oikeuksiinsa. Kaada olut varovasti lasiin ja nauti sen moniulotteisesta makumaailmasta.

Mixtape IPA 2018 on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea uusia makuelämyksiä ja tutustua oluen moniin sävyihin. Sen hienostunut maku ja raikas tuoksu jättävät jälkensä jokaiseen siemailuun. Ota Mixtape IPA 2018 mukaasi seuraavaan illanviettoon tai antaudu sen ainutlaatuiselle nautinnolle omassa rauhassa. Se on täydellinen valinta jokaiseen tilanteeseen.

Täältä voit helposti tilata Mixtape IPA 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.