Siirry pääsisältöön
Asti Cinzano
Täältä voit helposti tilata Asti Cinzano lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Asti Cinzano

Italia PiemonteAsti Muscat Pullo 375 ml 7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Muscat

Om Asti Cinzano

Asti Cinzano on perinteikäs kupliva italialainen kuohuviini, joka on valmistettu Pohjois-Italian Asti-alueen muscat-rypäleistä. Asti Cinzano on tunnettu makeasta ja raikkaasta maustaan sekä hedelmäisestä tuoksustaan. Tämä kuohuviini on ihanteellinen valinta juhlaviin hetkiin tai vaikka romanttiseen illalliseen.

Asti Cinzano tarjoaa herkullista makeuttaan, jonka ansiosta se sopii mainiosti jälkiruoan tai hedelmien kaveriksi. Sen kevyt ja raikas maku tekee siitä myös oivan valinnan aperitiiviksi tai juomapöydän seuraksi. Asti Cinzano voi nauttia sellaisenaan tai jäädytettynä, jolloin sen raikkaat kuplat tulevat vielä paremmin esiin.

Asti Cinzano tunnetaan myös herkullisista hedelmäisistä tuoksuistaan, jotka vievät sinut hetkessä takaisin Italian auringon alle. Sen runsaat hedelmäaromit saavat suun hymyilemään ja luovat juhlavan tunnelman.

Asti Cinzano tulisi tarjoilla viilennettynä noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä varmistaa, että sen raikkaat ja hedelmäiset ominaisuudet pääsevät täysin esiin. Voit nauttia tästä ihastuttavasta kuohuviinistä esimerkiksi viinilasiin kaadettuna tai jopa lasipikariin tarjoiltuna, jolloin sen kuplat ja mausteet tulevat täysin oikeuksiinsa.

Asti Cinzano on täydellinen valinta niille, jotka etsivät makeaa ja raikasta juomaa juhlatunnelmaan tai hemmotteluhetkiin. Sen herkullinen maku ja hedelmäinen tuoksu tekevät siitä unohtumattoman juoman, joka jättää jälkeensä vain hyviä muistoja.

Täältä voit helposti tilata Asti Cinzano lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.