Siirry pääsisältöön
Asti Cinzano
Täältä voit helposti tilata Asti Cinzano lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Asti Cinzano

Italia PiemonteAsti Muscat Pullo 750 ml 7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 9g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Muscat

Om Asti Cinzano

Asti Cinzano on tunnettu italialainen kuohuviini, joka tulee Piemonten alueelta Pohjois-Italiasta. Sen historia ulottuu yli sadan vuoden taakse, ja se on tullut tunnetuksi laadustaan ja korkeasta laadusta. Asti Cinzano valmistetaan moscato-rypäleistä, jotka kasvavat alueen ainutlaatuisessa ilmastossa ja maaperässä, mikä antaa viinille erottuvan maun ja tuoksun.

Asti Cinzano on raikas ja makea kuohuviini, jossa on voimakkaat hedelmäiset maut. Sen tuoksussa voi havaita kypsien persikoiden, aprikoosien ja hunajan vivahteita. Viinin makeus ja hapokkuus ovat tasapainossa, mikä tekee siitä miellyttävän juoman nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi erilaisille ruokalajeille.

Asti Cinzano sopii erityisen hyvin jälkiruokien, kuten hedelmäsalaattien, marjakakkujen ja suklaapohjaisten herkkujen kanssa. Sen makeus korostaa ruoan makua ja luo täydellisen tasapainon makeiden ja happamien elementtien välille. Viiniä voidaan myös nauttia juhlatilaisuuksissa sekä aperitiivina ennen ateriaa.

Asti Cinzano tulisi tarjoilla hyvin viilennettynä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä korostaa sen raikkautta ja hedelmäisiä aromeja. Viiniä voidaan tarjoilla esimerkiksi kuohuviinilaseista tai valkoisen viinin laseista. Asti Cinzano on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja makeaa kuohuviiniä, jolla on vahvat hedelmäiset maut. Se on oiva juoma erityisiin tilaisuuksiin tai rentoutumiseen ystävien kanssa.

Täältä voit helposti tilata Asti Cinzano lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.