Siirry pääsisältöön
Revsunds Brewery Rara Barbara
Täältä voit helposti tilata Revsunds Brewery Rara Barbara lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Revsunds Brewery Rara Barbara

Ruotsi Jämtlands länBräcke kommun Purkki 330 ml 4.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Revsunds Brewery Rara Barbara

Revsunds panimo Rara Barbara on herkullinen ja ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa makuelämyksen täynnä pohjoismaista alkuperää ja perinnettä. Tämä olut on valmistettu huolellisesti valituista raaka-aineista ja käyttää perinteisiä käsityötaitoja, jotka antavat sille erottuvan luonteen.

Rara Barbaralla on rikas ja hienostunut maku, joka yhdistää tumman paahdetun mallaskaramellin ja kevyen savuisen sävyn. Sen täyteläinen ja samettinen koostumus tuntuu miellyttävältä suussa ja jättää jälkeensä pitkäkestoisen jälkimaun. Rara Barbaran tuoksussa voi havaita kevyitä suklaan, kahvin ja paahtuneen viljan vivahteita, jotka luovat houkuttelevan aromin.

Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi monenlaisten ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku ja monipuoliset vivahteet tekevät siitä täydellisen kumppanin pihviruoille, grillatuille kasviksille ja vahvoille juustoille. Rara Barbaran voimakas maku nostaa ruokienmakuja esiin ja tekee ruokahetkistä ikimuistoisia.

Jotta voisit nauttia tämän oluen parhaista ominaisuuksista, suosittelemme tarjoilemaan sen oikeassa lämpötilassa. Rara Barbaraa kannattaa tarjoilla noin 12-14 asteessa, jolloin sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esille. Voit nauttia tämän oluen juuri sellaisenaan tai käyttää sitä osana kattavaa olutmaistelua. Rara Barbaran ainutlaatuinen luonne ja korkea laatu tekevät siitä loistavan valinnan niille, jotka arvostavat pohjoismaista olutkulttuuria ja laadukkaita makuja.

Revsunds panimo Rara Barbara houkuttelee sinut matkalle pohjoismaiseen olutmaailmaan. Anna sen moniulotteiset maut ja aromit ilahduttaa makunystyröitäsi ja johdattaa sinut uusiin olutelämyksiin.

Täältä voit helposti tilata Revsunds Brewery Rara Barbara lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.