Siirry pääsisältöön
Gehenna
Täältä voit helposti tilata Gehenna lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gehenna

Ruotsi Uppsala länUppsala kommun Purkki 330 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
25%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Gehenna

Gehenna - Härkomst, Smak, Doft, Mat och serveringstemperatur

Gehenna on ainutlaatuinen ja herkullinen viini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä hienostunut juoma on peräisin parhaista rypäleistä ja valmistusprosessista, mikä takaa sen korkean laadun ja mahtavan makuprofiilin.

Gehennan hienostunut maku on tasapainoinen yhdistelmä hedelmäisiä sävyjä ja mausteisia vivahteita. Tämä viini tarjoaa vivahteikasta makua, joka hemmottelee makunystyröitäsi jokaisella siemauksella. Sen tanniinirakenne on pehmeä ja tasapainoinen, joka tekee siitä täydellisen viinin monista erilaisista ruokalajeista nauttimiseen.

Gehennan tuoksussa voit aistia hienostuneen sekoituksen kypsän viinirypäleen tuoksua, kukkien aromaattisia vivahteita ja mausteisten maanläheisten sävyjen eleganttia häivähdystä. Sen monivivahteinen tuoksu houkuttelee sinut syventymään viinin ainutlaatuiseen makumaailmaan.

Gehennan sopivuus ruokien kanssa on suorastaan hämmästyttävä. Se täydentää hienosti monenlaisia ruokia, kuten liharuokia, kovia juustoja ja paahtunutta lihaa. Tämän viinin upea maku ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen valinnan gourmet-illallisille ja erityisiin juhlahetkiin.

Gehennan suositeltu serveringstemperatur är 16–18 astetta. Tämä lämpötila auttaa viinin täyteläisiä makuja pääsemään täysiin oikeuksiinsa. Voit valmistaa sen tarjoiltavaksi erityisissä viinilaseissa korostamaan sen rikasta aromia ja ulkonäköä.

Kaiken kaikkiaan Gehenna on viini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen niille, jotka arvostavat laadukkaita viinejä. Sen hienostunut maku, monipuolisuus ruokien kanssa ja ihastuttava tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan erilaisiin tilaisuuksiin. Kokeile Gehennaa ja anna sen viedä sinut matkalle maistelun iloon.

Täältä voit helposti tilata Gehenna lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.