Siirry pääsisältöön
Frisky Fox Irish Red Ale
Täältä voit helposti tilata Frisky Fox Irish Red Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Frisky Fox Irish Red Ale

Ruotsi Skåne länEslövs kommun Purkki 330 ml 5.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Frisky Fox Irish Red Ale

Frisky Fox Irish Red Ale on perinteikäs irlantilainen punaolut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen kaikille oluen ystäville. Tämä olut on saanut inspiraationsa Irlannin vehreistä niityistä ja perinteikkäästä käsityöperinteestä. Sen rikas ja täyteläinen maku hurmaa jo ensimmäisellä siemauksella.

Frisky Fox Irish Red Ale on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista, jotka antavat sille vivahteikkaan makuprofiilin. Tämä punainen olut tarjoaa tasapainoisen ja aromikkaan makuelämyksen, jossa on havaittavissa pehmeitä maltaisia sävyjä sekä kevyttä humalointia. Oluen tasapainoisuus tekee siitä erinomaisen valinnan niin aloitteleville oluenmaistajille kuin kokeneemmillekin harrastajille.

Frisky Fox Irish Red Ale saa luonteensa myös ainutlaatuisesta tuoksustaan. Sen tuoksussa on havaittavissa maltaisen makeita sävyjä, joiden seurana kulkee kevyt humalan vienosti kirpsakka aromi. Tämä yhdistelmä tekee oluesta houkuttelevan jo ennen ensimmäistä siemausta.

Frisky Fox Irish Red Ale sopii erinomaisesti nautittavaksi monien herkkujen seurassa. Sen täyteläinen maku ja vivahteikkaat aromit täydentävät hienosti esimerkiksi grilliruokia, voimakkaita juustoja ja mausteisia ruokalajeja. Olut on myös oiva valinta yhteisiin illanviettoihin ja rentoihin kokoontumisiin ystävien kesken.

Frisky Fox Irish Red Ale kannattaa nauttia viilennettynä noin 8-10 asteiseksi. Tämä lämpötila tuo parhaiten esiin oluen monipuoliset maut ja tuoksut. Olutta voi nauttia perinteikkäästä olutlasista tai suoraan pullosta. Tärkeintä on kuitenkin pitää mielessä nauttia tästä herkullisesta oluesta hymy huulilla ja hyvän seuran kanssa.

Täältä voit helposti tilata Frisky Fox Irish Red Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.