Siirry pääsisältöön
Ardbeg An Oa
Täältä voit helposti tilata Ardbeg An Oa lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ardbeg An Oa

Yhdistynyt kuningaskunta SkottlandIslay Pullo 700 ml 46.6% vol
Aromiprofiili
83%
Pakkaus Pullo

Om Ardbeg An Oa

Ardbeg An Oa on ainutlaatuinen skotlantilainen viski, joka tarjoaa poikkeuksellisen makuelämyksen vaativille viskin ystäville. Tämä viski valmistetaan tarkoin valikoiduista maltaista ja kypsytetään perinteisissä tammitynnyreissä.

An Oa houkuttelee hienostuneella ja moniulotteisella maullaan. Siinä yhdistyvät vahvat savuiset ja turpeiset sävyt pehmeän mausteiseen ja hedelmäiseen karakteriin. Tämä ainutlaatuinen luonne tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia viskistä, joka todella erottuu joukosta.

Viskin vahva ja intensiivinen tuoksu vie sinut heti Skotlannin aution ja salaperäisen ympäristön syövereihin. Sademetsän tuoksut, makeat hunajan sävyt ja meren suolaisuus sekoittuvat harmonisesti luoden unohtumattoman kokemuksen.

Ardbeg An Oa on täydellinen nautittavaksi sellaisenaan, mutta se myös täydentää hienosti monenlaisia ruokalajeja. Sen savuisuus ja rikkaat maut tekevät siitä erinomaisen seuralaisen grillatuille liharuoille, erityisesti naudalle ja lampaalle. Viskin mausteinen luonne sopii myös täydellisesti juustojen ja suklaan kanssa.

Sopiva serveringstemperatur on noin 16-18 astetta, jolloin viskin rikkaat maut pääsevät oikeuksiinsa ja sen moniulotteisuus tulee esiin täydellisesti.

Ardbeg An Oa vie sinut ainutlaatuiselle matkalle Skotlannin viskien maailmaan. Sen herkullinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuoliset nauttimistavat tekevät siitä unohtumattoman valinnan kenelle tahansa, joka arvostaa laadukasta viskiä.

Täältä voit helposti tilata Ardbeg An Oa lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.