Siirry pääsisältöön
Odd Island Hallon Passion
Täältä voit helposti tilata Odd Island Hallon Passion lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Odd Island Hallon Passion

Ruotsi Västra Götalands länMölndals kommun Purkki 330 ml 4.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Odd Island Hallon Passion

Odd Island Hallon Passion on ainutlaatuinen marjaviini, joka herättää aistit eloon. Tämä herkullinen juoma, joka on valmistettu intohimolla, on todellinen makuelämys. Sen alkuperä, maku, tuoksu, ruokaparit ja suositeltava tarjoilulämpötila tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia unohtumattomasta juomakokemuksesta.

Odd Island Hallon Passion -marjaviinin alkuperän perusta on huolellisesti valitut, tarkoin viljellyt vadelmat. Nämä laadukkaat marjat poimitaan Odd-saarelta, joka sijaitsee Pohjoismaiden keskellä. Saaren ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä luovat täydelliset olosuhteet vadelmien kasvattamiselle, mikä tekee tästä juomasta todella erityisen.

Maku on Odd Island Hallon Passionin ehdoton vahvuus. Sen täyteläinen ja raikas maku vie sinut heti marjaisen nautinnon maailmaan. Voit maistaa tuoreet vadelmat jokaisessa kulauksessa. Tämä marjaviini jättää jälkeensä kevyen makeuden, joka täydentää täydellisesti raikasta hapokkuutta.

Tuoksunsa puolesta Odd Island Hallon Passion tarjoaa intensiivisen vadelman tuoksun, joka herättää kaikki aistisi. Voit tuntea marjojen kypsyysasteen ja herkän makeuden jokaisessa nuuhkaisussa. Tämä juoma stimuloi aistejasi ja tekee jokaisesta hetkestä vieläkin nautinnollisemman.

Odd Island Hallon Passion on täydellinen kumppani monenlaisille ruoille. Sen raikas ja makea maku sopii erityisesti kevyiden salaattien, tuoreiden hedelmien ja pehmeiden juustojen kanssa. Voit myös nauttia sitä sellaisenaan tai jälkiruoan kanssa makeaa makuelämystä täydentämään.

Suositeltava tarjoilulämpötila Odd Island Hallon Passionille on noin 8-10 astetta. Tämä lämpötila auttaa säilyttämään juoman täydellisen tasapainon ja tuo sen makuhermoihisi täydellisessä harmoniassa.

Odd Island Hallon Passion on marjaviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Sen alkuperä, maku, tuoksu, ruokaparit ja suositeltava tarjoilulämpötila takaavat, että jokainen lasi tästä juomasta on matka marjojen ja intohimon maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Odd Island Hallon Passion lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.