Siirry pääsisältöön
Odd Island Twelve Fifty
Täältä voit helposti tilata Odd Island Twelve Fifty lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Odd Island Twelve Fifty

Ruotsi Västra Götalands länMölndals kommun Purkki 330 ml 7.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
33%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Odd Island Twelve Fifty

Odd Island Twelve Fifty on ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen kaikille ruoan ystäville. Tämän tuotteen alkuperä, maku, tuoksu sekä ruokasuosituksen lämpötila tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat päästä käsiksi uusiin ja jännittäviin makuihin.

Odd Island Twelve Fifty:n alkuperä on mystinen, juontaa juurensa kaukaisilta saarilta. Sen kasvuympäristön ainutlaatuisuus vaikuttaa vahvasti sen makuun ja aromiin. Tämä tuote on valmistettu huolellisesti valituista raaka-aineista, jotka korostavat sen alkuperän ainutlaatuisuutta.

Maku on Odd Island Twelve Fifty:n ehdoton valttikortti. Se on täyteläinen, moniulotteinen ja antaa sinulle uudenlaisen kokemuksen. Maistaessasi tätä tuotetta, pääset matkalle tyydyttävän tuoksun ja maun maailmaan. Jokainen pala tarjoaa herkullisen yhdistelmän erilaisia makuja, jotka vievät sinut kauas arjen harmaudesta.

Tuotteen tuoksu on samalla tavalla houkutteleva ja eksotiikkaa henkivä. Se on täynnä tuoksuvia kerroksia, jotka kietoutuvat yhteen ja luovat ihastuttavan aromin. Kun haistat Odd Island Twelve Fifty:n, tunnet sen ainutlaatuisuuden ja pääset lähemmäs sen alkuperäisiä juuria.

Odd Island Twelve Fifty-herkku tarjoillaan parhaiten tiettyyn lämpötilaan jäähdytettynä tai lämpimänä, mikä tuo esille sen täyden potentiaalin. Nauti tästä herkusta yksin, yhdessä ystävien kanssa tai vaikkapa erityisissä juhlatilaisuuksissa. Tuote sopii erinomaisesti niille, jotka arvostavat ainutlaatuista makuelämystä ja haluavat kokea jotain uutta.

Odd Island Twelve Fifty on tarkoitettu kaikille seikkailunhaluisille ja ruoasta nauttiville ihmisille. Se vie sinut matkalle tuntemattomaan ja tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä. Ota rohkeasti askel kohti uusia makuja ja anna Odd Island Twelve Fifty:n viedä sinut mukanaan ainutlaatuiseen ruokailuelämykseen.

Täältä voit helposti tilata Odd Island Twelve Fifty lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.