Siirry pääsisältöön
Tempel Brygghus Triagram
Täältä voit helposti tilata Tempel Brygghus Triagram lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Tempel Brygghus Triagram

Ruotsi Uppsala länUppsala kommun Purkki 330 ml 6.1% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
66%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Tempel Brygghus Triagram

Tempel Brygghus Triagram on ainutlaatuinen olut, joka on valmistettu huolellisesti valikoiduista raaka-aineista tuoden esiin sen ainutlaatuisen alkuperän, maun ja tuoksun. Tempel Brygghusin panimolla on pitkä perinne oluenvalmistuksessa ja Triagram on heidän ylpeys, joka edustaa heidän taitoaan ja intohimoaan oluenvalmistusta kohtaan.

Triagramin alkuperä on tärkeä osa sen tarinaa. Olut on valmistettu laadukkaista maltaista ja humalista, jotka ovat peräisin paikallisilta viljelijöiltä. Tämä antaa oluelle erottuvan ja moniulotteisen maun, joka kutsuu tutustumaan sen syvyyksiin.

Triagramin maussa kiteytyvät paitsi sen ainutlaatuinen alkuperä, myös panimon ammattitaito. Olut tarjoaa tasapainoisen ja moniulotteisen makuelämyksen, jossa voi maistaa erilaisia maltaisia vivahteita sekä kevyttä humalan puraisua. Sen miellyttävä ja pitkä jälkimaku jättää janoamaan lisää.

Tuoksultaan Triagram on houkutteleva ja kutsuva. Siinä voi havaita makean maltaisen aromin, tasapainotettuna hienovaraisella humalan tuoksulla. Tuoksu lupaa paljon ja sen mukanaan tuoma odotusarvo ei jää täyttämättä.

Triagramin kanssa sopii erinomaisesti monenlaiset ruoat. Se on yhdistelmä maukasta ja raikasta, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin mausteisille ruoille, grillatulle lihalle tai vaikka juustolautaselle. Olutkompleksi tarjoaa mielenkiintoisen vastaparin monille ruoille, korostaen niiden makua ja täydentäen niiden kokonaisuutta.

Parhaan makunautinnon saavuttamiseksi Triagram kannattaa nauttia viileähköön lämpötilaan jäähtyneestä lasista. Näin sen maut ja tuoksut pääsevät täysin oikeuksiinsa ja tarjoavat täyteläisen ja tasapainoisen kokemuksen.

Tempel Brygghus Triagram on olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen matkan oluen maailmaan. Sen alkuperä, maku, tuoksu, ruokaparit ja oikea serveringstemperatur yhdessä luovat täydellisen olutelämyksen. Astu mukaan ja sukella Triagramin maailmaan, jossa laatu ja intohimo kohtaavat.

Täältä voit helposti tilata Tempel Brygghus Triagram lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.