Siirry pääsisältöön
Remmarlöv Sommarlager
Täältä voit helposti tilata Remmarlöv Sommarlager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Remmarlöv Sommarlager

Ruotsi Skåne länEslövs kommun Purkki 500 ml 4.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Remmarlöv Sommarlager

Remmarlöv Sommarlager on maukas ja raikas olutvalikoima, joka tarjoaa täydellisen makuelämyksen kesäpäiviin. Olut on valmistettu huolella valituista raaka-aineista ja sen alkuperästä voit aistia luonnonläheisen tunnelman jokaisessa siemauksessa.

Remmarlöv Sommarlagerin hienostunut maku lumoaa suutelullaan. Sen tyylikäs profiili yhdistää lempeän maltaisuuden ja raikkaat humalan aromeista tulevat vivahteet, luoden tasapainoisen ja miellyttävän maun. Jokainen siemaus tarjoaa täyteläisen ja pirskahtelevan kokemuksen, joka jättää jälkeensä raikkaan ja keveän fiiliksen.

Oluen tuoksussa yhdistyvät viljakasvien raikkaat ja kukkaiset tuoksut, jotka takaavat houkuttelevan ja kutsuvan ensivaikutelman. Tämän oluen tuoksu avautuu kuin kesäinen kukkaniitty ja kutsuu sinut maistamaan sen herkkullisia makuja.

Remmarlöv Sommarlager sopii täydellisesti nautittavaksi raikkaan ja kepeän ruoan kanssa. Se täydentää erinomaisesti kesäisen salaatin, grillatun kalapalan tai vaikkapa marjoista koostuvan jälkiruoan. Olut tarjoaa tyylikkään ja raikkaan lisän näiden ruokien makumaailmaan, täydentäen ja korostaen niiden parhaita puolia.

Tämän upean oluen suositeltu tarjoilulämpötila on 6-8 astetta, mikä takaa sen, että sen maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Olut kannattaa tarjoilla hyvin jäähdytettynä, jolloin se säilyttää raikkaan ja kevyen luonteensa.

Remmarlöv Sommarlager tarjoaa täydellisen kesäisen olutelämyksen, joka hurmaa makunystyrät ja kutsuu sinut nauttimaan lämpimistä kesäpäivistä täysillä. Ota olut mukaan seuraavaan piknikille tai rentoudu sen parissa omassa kotipuutarhassasi. Tämä olut valaisee kesäpäiväsi ja tuo mukanaan lempeän kesäisen tunnelman.

Täältä voit helposti tilata Remmarlöv Sommarlager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.