Siirry pääsisältöön
Brunello di Montalcino  2018
Täältä voit helposti tilata Brunello di Montalcino 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Brunello di Montalcino 2018

Italia ToscanaBrunello di Montalcino Brunello Pullo 375 ml 14.5% vol 2018
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018
Rypälelajikkeet Brunello

Om Brunello di Montalcino 2018

Brunello di Montalcino 2018 on hieno ja tyylikäs viini, joka tulee Montalcino-nimiseltä alueelta Italiasta. Tämä alue tunnetaan erityisesti laadukkaista punaviineistään, ja Brunello di Montalcino ei ole poikkeus. Tämä viini on valmistettu 100% Sangiovese Grosso -rypäleistä, jotka ovat peräisin laadukkaista viinitarhoista alueella. Tämä tuo viinille intensiivisen maun ja vahvan rakenteen.

Brunello di Montalcino 2018 tarjoaa upean makukokemuksen. Viinin maussa voi havaita kypsien tummien marjojen, kuten kirsikoiden ja mustaherukoiden, vivahteita. Lisäksi viiniin on kehittynyt hienostunut vaniljan ja mausteiden sävy, joka antaa sille moniulotteisen ja tasapainoisen maun. Tanninit ovat pehmeät ja harmoniset, mikä tekee viinistä erittäin miellyttävän juoda.

Brunello di Montalcino 2018 tarjoaa myös upean tuoksuprofiilin. Viinin tuoksussa voi havaita intensiivisiä marjaisia aromeja, kuten kirsikkaa ja luumua. Lisäksi voi aistia vaniljan ja mausteiden sävyjä, jotka tulevat esiin eleganssilla.

Tämä viini on täydellinen kumppani monenlaisille ruoille. Sen intensiivinen maku ja rakenne tekevät siitä erityisen sopivan liharuokien, kuten pihvien ja riistan, seuraksi. Viini toimii myös hyvin vahvojen juustojen kanssa. Suosittelemme nauttimaan Brunello di Montalcino 2018 -viinin hienoista aromeista ja mausta hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa.

Brunello di Montalcino 2018 on elegantti viini, joka tarjoaa unohtumattoman juomakokemuksen. Sen tasapainoinen maku, hienostunut tuoksu ja monipuolinen ruokaparitus tekevät siitä täydellisen valinnan viinin ystäville. Olipa kyseessä illanvietto ystävien kanssa tai juhlava tilaisuus, Brunello di Montalcino 2018 tyydyttää vaativimmankin viinin ystävän makunystyrät.

Täältä voit helposti tilata Brunello di Montalcino 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.