Siirry pääsisältöön
Kvarnagårdens Saison du petit pays
Täältä voit helposti tilata Kvarnagårdens Saison du petit pays lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Kvarnagårdens Saison du petit pays

Ruotsi Växjö kommunKronobergs län Purkki 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Kvarnagårdens Saison du petit pays

Kvarnagårdens Saison du petit pays on laadukas olut, joka on tarkkaan valmistettu perinteisin menetelmin Ruotsissa. Tämän oluen alkuperä tarjoaa erinomaisen makuelämyksen, jota on vaikea löytää muualta. Olut toimii täydellisesti seuraksi monille erilaisille ruokalajeille. Sen viehättävä ja moniulotteinen maku sekä raikas tuoksu tekevät tästä oluesta täydellisen valinnan monenlaiseen ruokailuhetkeen.

Tässä Saison du petit pays -olussa on rikas ja tasapainoinen maku, joka yhdistää hienosti erilaisia aromeja. Olut tarjoaa herkullisen yhdistelmän hedelmäisiä, mausteisia ja hieman maltillisia makuja, jotka takaavat miellyttävän ja nautittavan juomakokemuksen. Tämä olut onkin täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea jotain uutta ja nauttia laadukkaista olutelämyksistä.

Saison du petit pays -oluen tuore ja raikas tuoksu kutsuu sinut ottamaan seuraavan siemauksen. Sen aromikas ja hienostunut tuoksu tarjoaa vihjeitä sitrushedelmistä, mausteista ja kukista. Olut herättää aistit ja houkuttelee maistamaan sen herkullista makua.

Tämä olut sopii erinomaisesti monenlaiseen ruokailuhetkeen. Se täydentää hienosti kevyitä salaattiruokia ja mereneläviä. Olut toimii myös mainiosti kalaruokien ja vaalean lihan kanssa. Saison du petit pays -oluen monipuolisuus tekee siitä erinomaisen valinnan myös juustolautasille, erityisesti pehmeille ja voimakkaammille juustoille.

Oikea lämpötila tälle oluelle on noin 6-8 celsiusastetta. Tämä lämpötila auttaa avaamaan oluen täydet aromit ja tarjoaa parhaan mahdollisen nautinnon. Muista siis nauttia tämä herkullinen olut oikeanlaisessa lämpötilassa.

Kvarnagårdens Saison du petit pays on todellinen makunautinto, jonka alkuperäinen maku ja raikas tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan moniin erilaisiin ruokailuhetkiin. Etsitpä sitten seuraavaa olutta illalliselle tai vain rentoutumiseen, tämä olut antaa sinulle unohtumattoman elämyksen.

Täältä voit helposti tilata Kvarnagårdens Saison du petit pays lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.