Siirry pääsisältöön
Brewski Moshi Moshi IPA
Täältä voit helposti tilata Brewski Moshi Moshi IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Brewski Moshi Moshi IPA

Ruotsi Skåne länHelsingborgs stad Purkki 330 ml 4.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Brewski Moshi Moshi IPA

Brewski Moshi Moshi IPA on ensimmäinen luomuolut, joka on valmistettu ekosertifioidusta maissista. Tämä ainutlaatuinen olut tulee Ruotsista ja sen valmistuksessa käytetään vain parhaita raaka-aineita. Olut saa inspiraationsa perinteisistä IPA-oluista, mutta lisää siihen oman modernin twistin.

Brewski Moshi Moshi IPA:n herkullinen maku on täynnä raikkaita sitruksen ja greipin vivahteita, jotka tasapainottuvat hienosti kevyen malttaisen jälkimaun kanssa. Olut tarjoaa myös hienovaraisia yrttisiä sävyjä, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan IPA-oluiden ystäville.

Tämän IPAn houkutteleva tuoksu vie sinut suoraan hiekkarannan tunnelmaan. Siinä on selkeät humala-aromit, jotka täydentävät maltillista mausteisuutta ja trooppisia tuulenhenkäyksiä. Brewski Moshi Moshi IPA:n aromit ovat taatusti kiehtovia ja houkuttelevia jokaiselle oluen ystävälle.

Tämä IPA on täydellinen valinta monenlaisille ruokalajeille. Sen raikkaus ja tasapainoinen maku toimivat hyvin mausteisten ruokien, kuten curryjen ja chilien, kanssa. Lisäksi se sopii täydellisesti grilliruokien, kuten pihvien ja grillattujen kasvisten, seuraksi. Brewski Moshi Moshi IPA nostaa ruokasi makuelämyksen uudelle tasolle.

Parhaan nautinnon saavuttamiseksi suosittelemme tarjoamaan tämän herkullisen oluen viilennettynä noin 8-10 asteessa. Tämä lämpötila korostaa oluen mausteisuutta ja sitruksisia vivahteita, tarjoten täydellisen tasapainon jokaiselle siemaukselle.

Brewski Moshi Moshi IPA on loistava valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokea uusia makuelämyksiä. Sen ainutlaatuinen luomukoostumus ja raikkaat maut tekevät siitä ehdottoman suosikin kaikille, jotka arvostavat laadukasta olutta.

Täältä voit helposti tilata Brewski Moshi Moshi IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.