Siirry pääsisältöön
Omnipollo Zodiak IPA
Täältä voit helposti tilata Omnipollo Zodiak IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Omnipollo Zodiak IPA

Ruotsi Purkki 330 ml 6.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Omnipollo Zodiak IPA

Omnipollo Zodiak IPA on ruotsalaisen panimoyhtiön, Omnipollon, suunnittelema ja valmistama olut. Tämä huikea olut sekoittaa perinteisen ja kokeellisen olutvalmistuksen parhaat puolet tarjoten herkullisen ja ainutlaatuisen makuelämyksen.

Härkomst: Olut on valmistettu huolella valituista raaka-aineista ja käynyt pitkään kypsymisprosessin aikana. Omnipollo Zodiak IPA edustaa panimon tinkimätöntä laadunvalvontaa ja intohimoa oluenvalmistukseen.

Smak: Tämä India Pale Ale -olut tarjoaa voimakkaan ja intensiivisen makuprofiilin. Sen mukana tulevat runsaat sitrustuoksut sekä paahteiset maltaiset sävyt. Oluen keskitäyteläinen suutuntuma yhdistyy täyteläiseen ja tasapainoiseen makuun luoden hienostuneen ja miellyttävän juomakokemuksen.

Doft: Omnipollo Zodiak IPA:n tuoksu on koukuttava ja houkutteleva. Se leijailee ilmassa voimakkaasti sitrusten ja muiden hedelmien rinnalla, luoden tuoksuvivahteita, jotka johdattavat juoman ainutlaatuiseen makumaailmaan.

Mat och serveringstemperatur: Omnipollo Zodiak IPA on täydellinen juoma seurusteluun sekä nautittavaksi ruoan kanssa. Se sopii erinomaisesti mausteiseen ja tuliseen ruokaan, jossa sen runsaat maut täydentävät ruuan makuprofiilia. Olut on suunniteltu nautittavaksi viileänä, noin 8-12 asteen lämpötilassa, jolloin sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Omnipollo Zodiak IPA on ehdoton valinta olutharrastajille ja niille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja jännittävää. Tämä olut ihastuttaa taatusti kaikenlaisia makunystyröitä sen monipuolisten makujen ja tuoksujen ansiosta. Astu rohkeasti ulos perinteisten oluiden rajojen ja anna itsesi lumoutua Omnipollo Zodiak IPA:n ainutlaatuisesta maailmasta.

Täältä voit helposti tilata Omnipollo Zodiak IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.