Siirry pääsisältöön
Remmarlöv Forever Sun Hazy IPA
Täältä voit helposti tilata Remmarlöv Forever Sun Hazy IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Remmarlöv Forever Sun Hazy IPA

Ruotsi Skåne länEslövs kommun Purkki 330 ml 6.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Remmarlöv Forever Sun Hazy IPA

Remmarlöv Forever Sun Hazy IPA on ruotsalaisen panimon taidokkaasti valmistama olut, joka tarjoaa unohtumattoman maisteluelämyksen. Tämä hapokas ja samea IPA hurmaa heti ensi maistolla.

Remmarlöv Forever Sun Hazy IPA:n herkulliset maut kietoutuvat yhteen luodakseen tasapainoisen ja moniulotteisen oluen. Sen raikas sitruunan, trooppisen mangon ja kypsän ananaksen sävyt vievät sinut suoraan aurinkoiseen paratiisiin. Jokainen siemaus tuo mukanaan uusia makuelämyksiä, jotka saavat suupielesi hymyilemään.

Tämän upean oluen tuoksu on yhtä houkutteleva kuin sen maku. Hyppysellinen havupuuta, ripaus trooppisia hedelmiä ja kevyt pihkan tuulahdus luovat aromikkaan kokonaisuuden, joka saa veden kielelle jo pelkästään sen tuoksun perusteella.

Remmarlöv Forever Sun Hazy IPA on ihanteellinen valinta monenlaisille ruokalajeille. Sen erottuva sitruksinen jälkimaku sopii täydellisesti tulisen thaikasviscurryn, mausteisen grillatun kanan tai raikkaan salaatin seuraksi. Tämä olut tuo ruokakokemuksesi kirkkaasti uudelle tasolle.

Parhaimman maistelunautinnon saavuttamiseksi suosittelemme nauttimaan Remmarlöv Forever Sun Hazy IPA -oluen viilennettynä noin 8-10 asteessa. Tässä lämpötilassa sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa ja tarjoavat unohtumattoman olutelämyksen.

Remmarlöv Forever Sun Hazy IPA on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea uusia makuelämyksiä ja nauttia laadukkaasta oluesta. Sen rikas maku, houkutteleva tuoksu ja monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä ehdottoman suosikin olutvalikoimaasi. Anna Remmarlöv Forever Sun Hazy IPAn viedä sinut matkalle auringon alle ja nauti tästä ainutlaatuisesta oluesta täysillä joka siemauksella.

Täältä voit helposti tilata Remmarlöv Forever Sun Hazy IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.